Hurdan är Gud? / Kärleksord

frihet-och-frid-305.jpg

Vem kan säga att man vet allt om Gud? Ingen. Men vi kan försöka genom Jesus Kristus att få en glimt av all kärlek och omsorg han har om oss. Människan har ett begränsat intellekt och kan på inget sätt mäta sig med den Högste. Vi kan inte fatta hans palner och avsikter.

Vi kan inte utforska hans väsen. Vi kan förstå så mycket av hans sätt att handla och vi kan upptäcka en obegränsad kärlek. Han har ju en plan med vårt liv och han ordnar till allt så som han vill att vi ska ha det, i vishet och rättfärdighet.

Om vi böjer oss i vördnad inför hans storhet istället för att visa oss otillfredsställda och egoistiska kommer vi att få se mer av den Gud vi önskar att få se.

Vi måste lita på att han är den han är, att han är allsmäktig och Allenarådande. De lever sitt liv i mörker och inte vill se ljuset kommer alltid att ha frågor som de inte vill ha svar på, och det kommer alltid att finnas saker de inte vill veta.

Var inte sådan! ber jag dig. Sök honom medan han står att finna för dig! En dag är det för sent , och DU går miste om LIVET.

2 thoughts on “Hurdan är Gud? / Kärleksord

  1. hej Nancy. Tack för att du läser här om Gud och vår Jesus. Du är så välkommen tillbaka. Önskar dig allt gott, Blessings! /mvh Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.