Hur får man evigt liv?/ Man säger JA till Jesus

 

*

När vi gör oss en bild av Gud är det utifrån vår mänskliga horisont. Vi ser honom som överlägsen människan, men vi kommer inte i närheten av att förstå vem han är. Det är viktigt att inte begränsa honom genom att likställa honom med en människa.    -Ja just det ja!
Men  de flesta människor nuförtiden tycks tro att de själva är  Gud, för de gör som de vill och är otacksamma och lögnaktiga och inte tacksamma och ödmjuka. De borde vara ödmjuka och vilja lära känna Gud eftersom han älskar de människor han skapat och han önskar att alla vill komma till honom. Känner du Gud som din Herre?

Hos 11:9  Jag vill icke låta dig känna min vredes glöd, jag skall icke vidare fördärva Efraim. Ty jag är Gud och icke en människa; helig är jag bland eder, och med vrede vill jag ej komma.

Otacksamhet är ett typiskt mänskligt drag, men man KAN ändra inställning om man vill. Om man tänker riktigt ordentligt ett tag på VEM Gud säger sig vara så ser man snart att man är väldigt liten och inte ska ta för för stora ord i munnen.

Min tacksamhet till Gud är stor- han räddade mig, han kan rädda dig, men du kanske säger: Vaddå? vad ska jag bli räddad ifrån? Från synden i ditt liv-  att inte tro.

-Det kommer en dag som blir mycket svår för den som vägrar att tro. Läs gärna mer här på sidan och gör dig bekant med sådant som är ett måste att ta reda på, kunskap behövs. Gud är god, läs om det, och han är rättvis må du tro. Och framförallt: han älskar dig.

Jesus säger:  “Jag är vägen och sanningen och livet; ingen kommer till Fadern utom genom mig.  /Joh 14:6

Joh 14:27  Frid lämnar jag efter mig åt eder, min frid giver jag eder; icke giver jag eder den såsom världen giver. Edra hjärtan vare icke oroliga eller försagda.

Jesus är min Herre och Gud.

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.