Hopplöst? Nej, det finns alltid hopp- hos Gud.Låt oss tacka Herren! Video

 

Foto Maria

Foto Maria

*

Psalm 107:1  Hur besvärligt vi /människan är har det, så kan Gud gripa in i varje situation och förändra allt. I psalm 107 kan du läsa om Guds under då han räddar människor: Vandraren  (107:3-6) ; fången (107:10-16); de som får lida på grund av sina felsteg (107:17-20), och de vinddrivna sjömännen (107:23-30). Hur besvärlig vår belägenhet än är kan Gud gripa in till vår hjälp. Han är kärleksfull och god emot alla som är plågade.

Fortsätt i psalm 107 :2: Gud har gjort så mycket för oss, och vi har så mycket att tacka för. Se psalm 103. Varje dag borde man tacka speciellt för, för varje dag innehåller gåvor från Gud och tillfällen då man ser  hans hjälp och kärlek. Vi får också möjlighet att berätta för andra om hans godhet och nåd. Människor behöver få höra att han finns och att han vill hjälpa människan. Människor behöver bli frälsta, naturligtvis.

Kan du som lever nära Gud låta bli att tala om honom?

Nej, jag kan inte heller låta bli att tala om honom eller skriva om honom.

Man kan tycka sig ha bekymmer som står en ovanför huvudet och som gör så ont och allt kan kännas mycket tomt och elakt svårt. Jo  jag vet hur det känns att ha det mer än jobbigt. MEN, jag vet också hur GUD gripit in i mitt liv då jag inte orkat bära mer! HAN är min HERRE! Han är min Gud! Halleluja! Han kommer med hjälpen. Han kommer med ro. Han kommer med frid. Med Guds hjälp går vi styrkta och räddade ut ur fruktansvärt jobbiga situationer som vi inte kunnat lösa själva! Den som vet vad Herren har gjort för en i form av hjälp kan fortsätta att lita på honom till 100% och för evigt!

Foto Maria
Foto Maria

Psalm23 – The Lord Is My Shepherd

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.