Böj dina knän. Basuner kommer att ljuda. Joh Uppenbarelsebok 8

Foto Maria

Foto Maria

Bow the Knee

I Johannes Uppenbarelsebok kan vi läsa om framtiden. Men var är framtiden och hur långt har vi kommit då det gäller sigill, och basuner m m. Freden skall bli borttagen från jorden och är inte freden och friden borta?  Vi ser hur länderna rustar för krig. Politik är politik och ur den kan man se vad som står i bibeln och tvärtom.
Gud kommer med en dom över alla folk så småningom- men vi är inte där än.
Vad jag tycker är väldigt intressant och också en aning fundersam över , det är de sju trumpeterna/basunerna som skall ljuda.
I kapitel 8 i Uppenbarelseboken kan vi läsa om just basunerna:

De sju änglarna med de sju basunerna
8:2 Och jag såg de sju änglarna som står inför Gud, och åt dem gavs sju basuner.
3 Då kom en annan ängel, som hade ett rökelsekar av guld, och ställde sig vid altaret. Åt honom gavs mycket rökelse, som han skulle lägga till alla de heligas böner på guldaltaret framför tronen.
4 Och röken från rökelsen tillsammans med de heligas böner steg från ängelns hand upp inför Gud.
5 Ängeln tog rökelsekaret, fyllde det med elden från altaret och kastade ner den på jorden, och det åskade, dundrade och blixtrade och jorden skälvde.
6 Och de sju änglarna med de sju basunerna gjorde sig redo att blåsa i dem.
*

Och vad händer då när änglarnna skall blåsa i basunerna? När sju basuner ljudit kommer de att ge klartecken för sju vredesskålar. Vi är i sena tider nu och det är inte alls konstigt att man undrar.Det återkommer jag till i nästa inlägg. Det som är verkligt jobbigt att veta är att människor som inte är troende  förstår inte vad katastroferna i naturen betyder och inte att Gud ger en särskild tid för människor att ta emot honom och bli räddade.

name-graphics-maria-124184

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.