Homosexuell asylsökande präst våldtog kvinna! Gör en troende kristen så? NEJ!!!

 

Jag har inga ord längre för vad som sker i samhället.!!! Bara utropstecken men de hörs inte och de gör inte orden heller tydligen och inte skriken från kvinnorna. Det är bara tyst och förnekanden och godtagande!!!!

Bild Pixabay   Mannen på bilden har inget med artikeln att göra

http://www.friatider.se/asyls-kande-pastor-bad-till-gud-medan-han-v-ldtog

INRIKES. En afrikansk pastor som söker asyl i Sverige med homosexualitet som grund tog sig in hos en svensk kvinna i Falun och våldtog henne medan han mässade böner och besvärjelser. Nu döms han till två och ett halvt års fängelse och utvisning

Kvinnan berättade att den främmande mannen knackade på hos hennes lägenhet på eftermiddagen den 14 juni. Han var propert klädd, bar på en bibel och hade en flaska vigvatten med sig.

Mannen, som är 41 år och kommer från Kamerun, frågade artigt kvinnan om hjälp med att hitta en föreningslokal som skulle ligga i närheten.

Kvinnan ville vara hjälpsam och snäll och följde med honom till lokalen, som dock visade sig vara tom. Pastorn berättade då att han genom böner hade botat en kvinna som hade cancer och att han såg att hon bar på sorger och därför ville be även för henne. Hon avböjde vänligt men bestämt.

När hon gick tillbaka till sin lägenhet tog han tag i hennes handled, satte foten i dörren och trängde sig in.

Väl inne i lägenheten tryckte afrikanen ned kvinnan i sängen, höll fast henne med sin kroppstyngd och våldtog henne. Han tryckte dessutom in sin tunga i hennes mun, enligt domen.

Kvinnan försökte förgäves knuffa undan honom. Hon berättade att pastorn “mässade böner och besvärjelser över henne” under våldtäkten.

– Efteråt klappade han mig på axeln och sade att jag var en bra tjej och att han skulle be för mig igen, berättade kvinnan.

Den 41-årige mannen kom till Sverige i december 2015 och bodde vid tillfället för våldtäkten på ett asylboende i Borlänge. Han påstod att han inte våldtagit kvinnan utan bara bett för henne inne i hallen. Vidare uppgav han att han var homosexuell och att han inte kände någon attraktion till kvinnor.

“Han uppger sig vara homosexuell och flytt till Europa på grund av diskriminering av homosexuella i Afrika”, skriver tingsrätten.

Enligt domen har gärningen ett straffvärde om fängelse i tre år, men eftersom afrikanen ska utvisas i tio år kompenseras han för det och döms istället till två och ett halvt års fängelse.

Skulle en Guds man göra på det sättet tror du?  NEVER/Aldrig någonsin!!! 

NamnlösMaria

8 thoughts on “Homosexuell asylsökande präst våldtog kvinna! Gör en troende kristen så? NEJ!!!

 1. Hej min vän! Ja denna präst är från satan, absolut, hans handlingar kan inte försvaras bara dömas, men tyvärr får han inte det straff som han skulle haft!I Sverige kan man snart begå vilket brott som helst som leder till ett LÅGT straff, det vet man därför gör man som man gör. Nästa artikel handlar om dagens samhälle…
  Att bli så förnedrad, ja det kan man inte ens tänka sig men det kommer mer av den varan! SÅ är världen! Den är SJUK, och satan regerar, MEN DEN SOM HAR HERREN GUD TILL SIN HERRRE, DEN HAR BESKYDD!

  Gud välsigne dig. /KRAM Maria

 2. Hej Maria. Denna “präst” är från satan direkt! Hur kommer det sig att kriminella får så låga straff?? Det är så fel mot dom som blir utsatta för våldtäkt och överfall, som sedan släpps fria!! Vad är det för värld vi lever i?? Att bli så förnedrad är ju hemskt, ja ännu värre, vokabulären räcker inte till!!
  Jesus med er alla!!

 3. Nej det är märkligt hur besatt en människa kan bli av demoner, ockultism, katolicism, djävulen lurar i vartenda hörn men det förstår man inte! Man går rakt i armarna på honom och säger Ja tack istället för att gå med Jesus.
  Har vi några långa straff längre? Nej det är så synd om alla bovar nu för tiden! Bröd o vatten! omvändelse!
  /Maria

 4. BRA! Tack, den skall jag spara den länken til tidningen. Och ‘fria tider’ får man ju inte läsa…….då är man ju rasist, vilket jag inte är. Gud välsigne dig.
  /Maria

 5. Hej! Nej det är uteslutet att ngn som tror på Gud skulle göra så där. Det är en ond man, driven av satan som gör så. Besatt av demoner. Man har väldigt milda domar, tycker du inte?
  Gud välsigne dig!
  /Maria

 6. Hej! Nej det är uteslutet att ngn som tror på Gud skulle göra så där. Det är en ond man, driven av satan som gör så. Besatt av demoner. Man har väldigt milda domar, tycker du inte?
  Gud välsigne dig!
  /Maria

 7. Hej, Maria! Nej, så skulle aldrig en Gudsman göra, låter mera som att han var en djävulsman!! Besvärjelser är väl sånt ockultister och satanister håller på med. Fruktansvärt att han bara fick två och ett halvt år för ett så allvarligt brott!!

  Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.