Hjärtats inställning/se nöden i midnattstid

 

1.*Säg nog minns du än de ljusa tider Då Guds eld i varje hjärta brann. Det var med kamp och många heta strider Men du kämpade och seger vann. Kör: Gamla tiders väckelse vi vänta Stora under Herre låt nu ske. Må din nådesklocka härligt klämta Att din frälsning alla må få se.

2.Inga vackra kyrkor inga tempel Men i stugorna det trängsel var. Inga ritualer, allt var enkelt, Men Guds kraft var märkligt uppenbar.

3.Än i dag kan stora under hända Fast vi lever uti midnattstid. Jesus vill sin eld i hjärtat tända, Rusta oss på nytt för helig strid.

4.Snart är nådens dyra tid förliden Jesus kommer uppå himlens sky, Då för evigt slutar kampen, striden, Väntar du att dagen snart skall gry? /Okänd

—-

Ja det fanns tider förr då man tog tillvara på Guds ord och frälsningsbudskap. Jag var inte själv med som troende för 50 år sedan  men visst berättas det om den tid och andra tider.. I Kina idag är det stor förföljelse och i Indien är det stor förföljelse, och i många andra länder. Där är det förbjudet att tro på Jesus och bli frälst. Då kan man bli hackad i småbitar eller uppbränd. Där finns inga ståtliga kyrkor, nej de trängs i underjordiska möten, möten där Gud är i centrum. Här bygger vi kyrkor och ståtliga byggnader för att “ära Gud”. Här i Sverige förfaller det som kunde vara, och bli, en stor väckelse. Här vill vi inte ha väckelse syns det. Här ropar vi inte efter Gud, (inte vad jag kan se och höra i alla fall) och vi ropar inte efter hans nåd och trofasthet- vi klarar oss så bra själva och har det så mysigt på mångahanda ekumeniska möten..

*Skörden är mycken men få äro de som går åstad för att bärga den in. Täckelset borttag, för att jag må se Fullmogna skörden som böljar för vind. *Kör: Smörj mina ögon och ge mig ett öra Som nöden kan se, och som ropen kan höra, Att jag må gå för att bärga den in Fullmogna skörden som böljar för vind.

Många med tårar sin säd har fått så Men under jubel de kärvarna bära. Herren nu kallar, må villigt du gå Hela ditt hjärta av dig han begär. /J Larsson

Det finns hur mycket nöd som helst. Den borde bli borttagen och eldsjälar ropa som profeterna…….

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet  I will go.  Starfield Lyrics

Hur många ropar likt Jesaja: *SÄND MIG! Jag vill gå!*  /Maria och Marias tankar

2 thoughts on “Hjärtats inställning/se nöden i midnattstid

  1. Hej Janne Ja jag tror att det är många som ropar efter att få bli sända, att få verka för Gud i de här tiderna. Men vi vet ju inte Guds tid, så därför kan väntan bli svår emellanåt. Gud har kontrollen och det får vi förstå fast det kan vara jobbigt…. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.