Hjärtats inställning/Bryt Isolering, Gud hjälper dig

 

Isolering.  … Det är ett hemskt ord. Bryt isoleringen och kom tillbaka till Jesus! Gå från mörker till ljus.

Det är inte svårt att hamna i ett tillstånd av isolering från Gud. Men vi har hela tiden frihet att välja om vi vill vara kvar i detta eller BRYTA oss UT ur isoleringen. Vi kan ge efter för en viss, återkommande frestelse eller vi kan be Gud om hjälp att motstå den när den dyker upp, Gud kan och vill göra under för oss.

Idag litar man mer på militära allianser och denna tidens  “profetior” om välstånd och rikedom, detta känner man också igen från föregående tider…eller hur?
I svåra tider  blir de människor som bara litar till sig själva utmattade och andligt SVAGA. De har ingen källa att ösa ur. Men de som tror på HERREN har tillgång till hans överflöd på alla områden så att det till och med blir över till andra. Det är vi som tror som skall sprida ord om glädje och evangelium, det behövs mer än någonsin…

Känner du att du har överflöd så att du kan glädja andra? Vad bra! …  Jag har talat med människor som gett upp sin tro, de orkade inte komma tillbaka. Men Varför?  Mina ord om att ta tag i sitt liv och förlita sig på Herren, de sopas bort…man vill inte lyssna eller agera… Men..Gud är ju bara en bön bort..

Gud kan forma om oss om vi inte blir vad han tänkt sig.  Gud kan krossa oss om vi inte lyder honom. Är man villig och mottaglig för att:  Gud skall  kunna  och vilja göra oss till goda och funktionsdugliga redskap.             Gud är bara en bön bort.  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.