Himlen, Guds plats /Svar

jdfm01s1.gifDen troende vet att den en gång kommer att få möta Kristus. En glimt av framtiden finns. Och i den framtiden vet vi att Kristus kommer att ta emot oss.  Om du läser 1 Korinthierbrevet kap 13:12 så kan du läsa:

“På samma sätt kan vi bara se och förstå en del av Guds storhet nu. Det är som spegelbilden i en orolig vattenyta. Men en dag ska vi se honom i hans fullhet, ansikte mot ansikte. Allt det som jag nu vet är ofullkomligt, men då ska jag veta allt precis som Gud vet allt om mig.” Och i vers 13: När allt annat går under finns tre saker ändå kvar – tron, hoppet och kärleken- men störst av allt är kärleken.”

Vi har inte alla svaren nu, på hur det en gång kommer att bli – men då ska vi få veta allt. En dag ska vi få möta Kristus ansikte mot ansikte och se med Guds perspektiv.

Det finns en sång som du känner igen som heter Ovan där, J Sparring brukade sjunga den, och hans junger just om att en gång i himmelen kommer vi att få veta alla svaren på våra frågor om Gud, tro, hopp och kärlek och alla våra frågor kommer att få ett svar. Av Gud själv. Det är något att vänta på, att glädjas åt. Jag längtar efter den dagen……..Vill du vara med på resan till himlen? Säg ett Ja till Jesus Kristus.