HAARP.Vädervapen eller konspirationer.Ventura VIDEO

 

-Kan man förändra vädret? kan man åstadkomma jordbävningar, tsunamis, orkaner, översvämningar, död åt djur och människor, kan man med radiovågor få någon sorts mind-control? 

-Frågan står öppen, finns det svar? Om du är angelägen av att få veta vad  HAARP  kan åstadkomma på jorden så skall/bör du se denna filmen som kommer i länken nedan.
Personligen anser jag att det gått väl långt nu med olika väderfenomen.

-Och det märkliga är att det tycks inte finnas så många människor som reagerar då man säger att man tror de manipulerar oss, vädret, djuren…. varför reagerar man inte?

-Är det för hemskt att få veta sanningen? Är det så hemskt oroande att man skjuter det ifrån sig? Ja det är klart att det är oroande, men just därför måste man väl vara medveten om vad som sker och kommer att ske.

Många människor vet inte om detta som jag tror är ren ondska, människor vill inte veta, de sitter i sin bubbla. Men jag vill visa er detta, och det finns mer…och jag vill säga, innan du ser filmen: JESUS ÄR HERRE! JESUS SKALL KOMMA TILLBAKA. GE ditt liv till Jesus! Ta emot frälsning! Ge ditt hjärta och din själ och bli räddad till evigt liv,det kan INGEN på jorden skapa, men Gud ger dig det, för han är skaparen, HERREN, vårt allt.

Konspirationer? Ja  kanske det, men åt vilket håll? Har du funderat på det?

Conspiracy Theory with Jesse Ventura: “HAARP” (FULL LENGTH) 43 minuter.

http://www.youtube.com/watch?v=62ZtPqfvpu8

/Maria

8 thoughts on “HAARP.Vädervapen eller konspirationer.Ventura VIDEO

 1. Hej Paul
  Ja världen ska gå under, det är fakta man kan läsa i bibeln. Ja Jesus har all makt och han skall återkomma till jorden och vi kommer att vara med honom /de frälsta/ i en ny himmel o ny jord.
  Jesus är Herre, broder m m. Vad menar du med de Yngste? Ja Jesus är Herre och har kontroll. Det är så sorgligt att inte de ofrälsta förstår det o att de behöver bli räddade.
  Vi får hoppas att människor vaknar!
  /Maria

 2. Hej!
  Någon hotar att välden skall, gå under, någon påstår att Jesus har all makt,varför sätter ni Jesus emmelan er och vår älskade Fader, Jesus är bara er broder ingen annan. Han är den högste, leder skaran av de Yngste “Ljusets barn” som består av många tusen bröder och systrar alla skapade av Gud. Han leder arbetet på andra sidan,jag som skriver är en av hans andliga bröder!

  Paul.

 3. Hej Louise vad fint att du tyckte om text och video o kommentarer, Så här är det, det är inget att sticka under stol med….men dessa fenomen erkänns inte trots att det funnits i så många år.
  Välkommen tillbaka hit.
  /Maria

 4. Ja Janne, det snackas och det snackas väldiga ting, som vi ska tro på, men vi måste ju se bakom kulisserna, gör människor det? ser de?
  Det är inte muslimerna som sådan som är farliga utan Islam..läste jag alldeles nyss.
  Vad säger oss alla dess upplopp? Jo vi kan läsa om upplopp som skll komma, enligt bibeln, skulle tro vi är där nu, och det sprider sig.
  Lägger in en artikel om världsläget- vad ska man tro?
  Tro på att Jesus har all makt förstås!
  /Maria

 5. Hemligstämpla och rubricera allt du kan som “nationell säkerhet”. Sen får du göra som du vill!

  (Vad är farligt och inte?)

  Nyss var Islamismen och instabila regioner i Mellanöstern en stor säkerhetsfara som varnades för dagligen i pressen.
  Al Qaeda i Maghrib var på framväxt i flera länder och (för det mesta) icke utlösta bomber på första sidorna.

  Om något så borde revolutionerna (färgrevolterna) i arabvärlden nu rubriceras som en internationell säkerhetskris! Var är Al Qaeda nu? De har ju ALLA chanser att “ta över arabstater och utbilda soldater och sälja kärnvapen” osv. Istället hänvisas till det Muslimska Brödraskapet som hoppet/hotet. Demokratin är på gång nu.

  Demokratin hälsas välkommen i de faktiskt mindre “stabila länderna”, som lätt borde kunna tas över av Islamister och Al Qaeda osv., om man tänker efter! Vari ligger logiken här? Ja, knäck den koden, den som kan!

  Demokrati är demokrati. Demokrati är ingen säkerhetsrisk.
  Säkerhetsrisken kommer senare…kanske till hösten?

  “Islamsk demokrati, en säkerhetsrisk”, kommer det att stå i tidningen. Verkar logiskt.

  (Demokrati lanseras tio år efter terrorkriget)

  Nu är det 9 år och 6 månader sedan 9/11 2001. Egypten ska ha val på 10 års dagen (11/9 2011) efter elfte septemberattacken i New York.

  “Då kommer demokratin till arabvärlden” och hälsas av samma internationella röster som under 10 år sagt att “den Islamska terrorismen som gror under icke stabila regimer i Mellanöstern hotar västvärlden.”

  Denna värld TALAR stort!…
  🙂

 6. Ja det finns en station i Alaska som sysslar med vansinniga saker, kommer att tänka på Frankensteins monster.
  Väderforskare som erkänner att de manipulerar med vädret? Ja de finns. Men här i Sverige pratar vi inte om detta? Jag har inte sett människor gå man ur huse för att höja rösten för vad de gör mot människor/oss.
  Ganska tröttsamt att veta hur de gör.
  Mannen avtackas för att han jobbat så länge— och hans arbete kallas nu för konspiration. vilket skämt. …/Maria

 7. (Översvämningar gjordes redan i Vietnam)

  Såg en dokumentär om en forskare som gjorde översvämningar och vädermanipulerade under Vietnamkriget härom dagen. Han fick medalj senare och läste ur dokumentet att han tjänat sitt land med den äran! Han frågar i filmen varför man inte gjorde något åt orkanen Katrina i New Orleans, 2006? “Varför stoppades inte de många orkanerna det året när man nu kan det, ganska enkelt?”, undrade väderforskaren i filmen.

  Intressant att mannen (nu i 90 års åldern) kunde bli avtackad förtjänstfullt för ett värv som 35 år efteråt kallas för konspirationsteori!

  Vad säger det om skillnaden mellan forskning, praxis och medias roll i samhället?

  När militära projekt hemligstämplas för den nationella säkerheten, rubriceras vidare diskussion om ämnet som “konspirationsteori” i media!

  HAARP är ingen överhettad fantasi. Det är en stor forskningsstation i Alaska.

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.