Han är uppstånden/ Ro

 klarhet.jpg  Ro

Jesus glömde sig själv mitt i döden. Har du tänkt  den tanken? Jesus glömde sig själv och gick in i döden för att han visste sitt uppdrag. Ju mer man tämker på Guds vilja med hans liv, desto mer tänker man på denna storhet i Jesu offer.

.

Tänker man vidare, vilket man bör, så tänker man på det stora under i Jesu Uppståndelse, den som många inte vet har skett. Men vi som vet denna oerhörda sanning vilken påverkar våra troendeliv, vi kan bara jubla! Jubla, för Herren är god.

Därför kan vi går vidare och försöka förstå att det finns en plan för våra egna liv. Hur kommer man in i den då? Jo genom att ständigt ha Guds ord i sitt hjärta, genom att oförtrutet gå vidare och tacka och be och be och tacka. Gud hör alla våra tankar och han vet allt som den troende har i sitt hjärta. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara.

Jubla! för problem löses, Jubla, för sjukdomar kan helas, Jubla, för du är Herrens sändebud, varför skall du då vara nedtyngd? Jubla, för Herren är med dig! Jubla, för han har goda saker för dig. Jubla, även om dagen är tung, och Jubla för att han är tätt intill dig. Ojdå, vad glad hon verkar vara då, (kanske någon läser så här), jamen visst är jag glad, jag har ju Gud till min förtrogne, han är min klippa, han är min fröjd.

I natt fick jag ett tilltal/ord som gjorde mig mycket glad, och idag fick jag också glädjande nyheter, även om det innebär en uppoffring från min sida. Jubla, för Herren är god. Det händer tragiska saker i världen, och en del brukar jag ta upp här, jag tänker inte sluta med det, för orättvisor och fattigdom och övriga vidriga saker är något jag avskyr, det gör säkerligen du med!

‘ 

Vi får också ropa, precis som Jesus: FÖRLÅT DEM FÖRLÅT DEM!…. Du, som  inte har böjt dig vid korset ännu och mött Jesus, borde göra det nu, för idag är frälsningens dag. Alla får vi ropa: Herre, förbarma dig! Och sedan kan du ropa: “ÄRA ske hans namn”

Du kommer att få möta Guds kärleksflod, och du kommer att vara glad  mitt i bekymmer och strid. Du kommer att få jubla över att Herren är god! AMEN.

2 thoughts on “Han är uppstånden/ Ro

  1. Hej Janne. Tack! för din uppmuntran till mig. Jaa det är sant att han är nära oss, Gud är bara en tanke eller en bön bort.
    Han är allt och han är helig. Underbart.
    Gud välsigne dig!
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.