Han är uppstånden / Genom den helige Ande…

 Ge den helige Ande utrymme

Uppståndne Jesus. Vi är många som skulle ha velat vara med då detta hände. Men man kan fråga sig en sak, har alla idag verkligen förstått att Jesus lever? Säkert har du också önskat att du  påtagligt skulle kunna röra vid Jesus, så som lärjungarna fick göra. Du skulle även fått höra och se honom tala..

Likaså skulle du nog vilja sitta ned och tala med honom om livets svårigheter och glädjeämnen, men det får du ju om du är en troende, då har du honom i ditt hjärta och den helige Ande talar till dig. Tomas ville  se Jesus med egna ögon. Men Gud hade en bättre lösning. Nu är Jesus inte längre begränsad till en mänsklig kropp, utan han vill vara närvarande i oss alla samtidigt. Just nu är han hos dig genom den helige Ande.

Du kan tala med honom och du kan läsa och höra hans ord till dig i Bibeln. Han kan bli lika verklig för dig som han blev för Tomas. Läs Joh 20:24-31

**

Du är glädjen i mitt liv. Herre, jag vill prisa dig,

Du är glädjen i mitt liv, för du har visat mig vad livet är.

Jag sätter allt mitt hopp till dig.

Du är klippan jag står på, även om det blåser runtom mig,

så står jag stadigt fast på klippan, som är DU.

För evigt är Du min Frälsare.

Herre, jag vill prisa dig.

Från himlen flödar goda gåvor……..

*Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.