Bibelord /Han är med dig. /Jes 43:2

anifromgg1.gif

“När du måste gå genom djupa vatten och stora svårigheter, ska jag vara med dig. När du vandrar genom floder av bekymmer, kommer du inte att drunkna! När du möter en eldstorm av motstånd och förtryck, ska du inte bli bränd. Lågorna ska inte skada dig.”

Dessa ord är sanna. Gud hjälper i allt. Ovanstående rader fick jag av Gud då jag stod inför en stor förändring i mitt liv. Han hade sagt till mig:” Du ska gå genom eld och vatten.”

Ja, det fick jag göra, men jag dog inte! Han var med mig och beskyddade mig. Hela tiden kunde jag se att han var med och gav mig styrka, jag drunknade inte och jag blev inte förstörd i brand. Tack Jesus för att du förvarnade mig och att du satte mina fötter på stadig mark! Jag är evigt tacksam.

Låt din kärlek bli min lag, Herre Jesus, dag för dag. Kärlek lär jag blott av dig, du som först har älskat mig. /Okänd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.