Hälsa /Varning för vaccination av Gardasil. Videos

 

Ni som läser här kommer säkerligen ihåg den stora “pandemi” som inte var en pandemi, men “ALLA” skulle vaccineras mot influensa. Vi vet hur det experimentet slutade.

Här kommer en video om en familj som  lät vaccinera sin lille pojke med vaccin  och nu är pojken 17 år i filmen och kan inte gå, inte tala m m.

http://www.youtube.com/watch?v=mSjVZx4jnuY&feature=related

***

Ytterligare vaccinskandal kommer här, där det handlar om GARDASIL, som ni kanske vet är en spruta/vaccin mot Livmoderhalscancer och unga flickor fr ca 14 år skall få dessa för att inte bli sjuka. MEN de som hänger med i händelserna i världen vet att massor med unga flickor har blivit mycket sjuka av detta vaccin och 28 st har dött.

http://www.youtube.com/watch?v=N74UXwFvFrI&NR=1
Varning för Gardasil

http://www.youtube.com/watch?v=_13plsrydPY&feature=related
Gardasil

http://www.youtube.com/watch?v=_13plsrydPY&feature=related

____

Varning alltså för dessa vaccinationer. Jag hade aldrig tillåtit att vaccinera min dotter om hon varit i den åldern idag som  då man gör dessa vaccinationer. Aldrig.  Detta borde slås upp stort och människor reagera och ta reda på vad det är som sker i dessa storföretag/Läkemedelsföretag, som…..vad är det de ger människor? Det är ingen bra värld vi lever i eller hur? och jag är inte förvånad över sådana här händelser. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.