Hälsa-/Vanvårdad jord och vanvårdade djur!Se videos!

 

  

Bilder Google

Jag vill fortsätta att få dig engagerad i “matkedjan”, Ser du dessa filmer och tar del av Janne Olofsson´s text så kommer du att överväga noga VAD mat är.

Gud gav oss en jord att vårda men se, den blev vanvårdad! och människor svälter, eller man äter ihjäl sig på felaktig mat! Man blir upprörd då man ser dessa filmer,  bilderna är otäcka.

“Naturligt urval” gillar Darwinisterna! GMO är onaturligt urval.

 Vad fiskgener i ris att göra? Vad har jordbakterier i raps att göra? Vad har vanlig lax (eller farmad lax) för överlevnadsmöjligheter när G-monsterlaxen äter upp allt i sin väg?

Tröskelvärden sätts för radioaktivitet. Nu vill EU/USA inte märka GMO, utan sätter tröskelvärde i stället!

Industrin villl ha det så. De små byråkraterna kan inte säga nej. Konsumenterna har tre alternativ: äta (dyrt) ekologiskt småjordbruk, producera mat själv eller äta (av producenterna otestade) laboratorieprodukterna.

Det har gjorts tester av GMO (trots att industrin förnekar det!). Cellförändringar, reproduktionsproblem, andningsbevär, allergier, cancer osv. dyker upp rätt snart i råttor som testats. (Kolla in Jeffrey Smiths böcker: Genetic Roulette tex)

GMO finns huvudsakligen i majs, soya, raps; även i socker sen en tid tillbaka! Djur och andra grönsaker är också manipulerade idag. Inte bara genetiskt.

Genetiskt altererad majs (fruktossirap) ligger till grund för massor av produkter. Glass, cola, ketchup, godis, djurfoder tilll kor mm.

Food Inc. är en film du måste se! Filmen förklarar hur matindustrin fungerar idag. Det är en jätteindustri kontrollerad av ett fåtal händer.

I USA finns idag 13 slakthus och köttmarknaden styrs av 4 företag. De största orderbeställingarna kommer från snabbmatsindustrin. Snabbmatsindustrin har strukturerat om HELA jordbruket!!

Bönderna lånar pengar av företagen (bankerna!) och föser in ca 300 000 kycklingar i en lagerlokal utan fönster…Utländsk arbetskraft anlitas ofta. Ingen får se vad som pågår i de mörklagda rummen… Den som klagar får gå…

Hälsomyndigheterna (FDA) kontrolleras av matindustrin och politikerna låter tåget gå. Hört historien förut? Vad händer när virus och sjukdomar sprids inom systemet?/Janne Olofsson, gästbloggare

SE  filmerna!!
Food inc documentary

Part 1:
http://www.youtube.com/watch?v=FC5vQpBRjCk

Part 2:
http://www.youtube.com/watch?v=E5UPE7FS8W0&feature=mfu_in_order&list=UL

Part 3:
http://www.youtube.com/watch?v=qSSp5I_rwzs

Hur exakt det ser ut i Sverige på matfronten vet jag ej men jag vet att det inte är som det ska, och jag vet att förändringar stundar, så se upp med vad du får i dig!

http://www.aftonkuriren.se/?p=27671   Förbud mot GMO…..

/Maria

6 thoughts on “Hälsa-/Vanvårdad jord och vanvårdade djur!Se videos!

 1. Tack. Denna länken tar jag också med, snarast, så får vi se om det blir reaktioner….Det finns många fel i “välfärdssamhället” och människor skulle icke behöva svälta.
  Slöseri….
  Man måste öppna sina ögon, man kan påverka, det är inte för sent, men det blir.
  /Maria

 2. Jag är chockad över filmerna även om jag visste att det är såhär det är. När jag var i USA var jag ju i dessa gigantiska affärer- de hade ALLT i matväg…..men OJ så mycket onyttigt….
  Jag vill gå vidare i denna kateogori med upplysning, om inte annat så med filmer som visar hur det går till.
  Allting är globalt numera, hörde på ett program iradio idag reportern sade globalt 25 ggr på en minut’/Maria

 3. Jaha de kräver av kunderna, kunderna måste alltså använda deras b-medel.Vad tufft för dem som inte vill… Du det är vedervärdigt hemskt det här som filmerna visar! Måste nog fortsätta att visa filmer/fakta.
  /Maria

 4. Den här filmen är otroligt bra och säger mer än tusen artiklar!

  Det finns småjordbruk i USA och i Europa också. Det kommer att bli livsnödvändigt för oss konsumenter att ha det alternativet till de “livsfarliga” agro-monopolen.

  “Varför inte producera mat så här när det är billigt?”, säger en bonde i filmen.

  Det är absolut ingen skillnad på problemen i det globala samhällets olika sektorer – monopolisterna damsuger och kämpar sig fram som stridsvagnar på ett slagfältet världsmarknaden. Det är samma historier i alla sektorer. Företagen har ju svällt upp i gigantiska proportioner och köper upp varandra ideligen också!

  När man har byggt klart dessa nätverk kommer det inte bli lätt att undvika dem. De hakas i varandra och inget politiskt parti, eller myndighet, kan rösta bort företagsstrukturerna (eller ens lagstifta!).

  Någon värre bild av global företagsamhet än den som här visas upp har jag sällan sett. Det är helt trovärdigt framställt också.

  Livsmedelskarusellen inbegriper: McDonalds och massrestaurangerna – Monsanto mfl biotechföretag (genteknik och bekämpningsmedelmonopol, majsproducent) – Big Agrokoncernerna – bakbunda myndigheter (FDA, i det här fallet) – bankerna – vaccinproducenterna – upplöst arbetsrätt – illegal arbetskraft – jättemaskiner – laboratorietillsatser och “laboratoriesyn” på vad mat är – löpande band – “djurkoncentrationsläger.”

  “Global infrastruktur ger global mat och matsäkerhet,” sägs det.

  Börjar en ko att nysa i ena änden kan tåget tippa över…Vi lever i en gigantisk by med 6.5 miljarder människor…

  Så här vill många ha det.

  Varför göra mindre business och bestämma vad natur och djur tål, när man kan göra jättebusiness och låta några producenter äta upp allt i sin väg…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.