Hälsa /Vaccinationsskandalen A Lindhe/ Rune L artikel

 

Media och läkemedelsbolag skrämmer för pandemier
Artikel: Rune Lanestrand

17 februari 2012

När jag kom in från vedbacken hörde jag en debatt i P1 om den misslyckade svininfluensavaccineringen. Det var något så ovanligt som en forskare som hade funnit att vaccineringen var helt utan verkan. (Bortsett från de som drabbats av narkolepsi)
Så här skrev jag när den ovetenskapliga Annika Linde på Smittskyddsinstitutet Och folkhälsominsiter Maria Maria Larsson (nu är de igång igen) drog igång den av läkemedelsbolagen påhejade, hysteriska skrämselpropagandan i april 2009. Så avslutades mitt inlägg:
Glöm inte att knappast något annat FN-organ är så korrumperat och infiltrerat av läkemedelsbolagens hänsynslösa propagandister som WHO.
Klicka här för hela artikeln.
 

Rune Lanestrandhttp://runelanestrand.wordpress.com/author/lane6645/
gp svd sr svt

/Rune L har alldeles rätt tycker jag. Och: Var blev pandemin av? Det fanns aldrig någon risk för en sådan, för då skall många många många riskera att dö, så var aldrig fallet. Är det så att Läkemedelsföretagen tar alla chanser att tjäna pengar…Stackars stackars människor som for så illa av vaccinationen!!  /Maria

SKÄMS ni som vill leva efter mammon och som förstör människors liv

8 thoughts on “Hälsa /Vaccinationsskandalen A Lindhe/ Rune L artikel

 1. Ja du har rätt i detta resonemang, konstigt att inte fler ser det. Det är skrämmande vilken värld vi lever i då vi inte fattar deras bluff och båg. Låt dem låsa in viruset så att det inte kommer ut alls då! Så har inte “terroristerna” något att leka ned!
  Nej det finns inte mycket vett kvar i världen- utom hos Jesus. Om världen visste vad den går miste om!

  Jesus skyddar och räddar oss från allt som vi inte ska ha, Jesus visar oss vägen, varje stund och genom alla omständigheter.

  Därför kommer strax en liten artikel om bönen som den rättfärdige människan ber…och Gud svarar. Man måste gå hela varvet med Gud för att lära känna honom och följa honom innan man kan förstå och se att han faktiskt svarar på bön…/ G v d /Maria

 2. (En till pusselbit i vaccin-diskussionen – Varför Sverige just börjar tala om svininfluensa, till synes grabbat ur ingenstans?)

  Experiment med fågelinfluensavirus

  WHO har under de senaste två månaderna diskuterat hur olika influensatyper kan bli farliga för befolkningar och forskare på flera universitet i världen har genetiskt muterat fågelinluensa-virus, för att se om det kan spridas som pandemi hos människor. Man säger att risken för att “terrorister stjäl viruset” och gör biologiska attacker medför att resultaten inte kan publiceras helt offentligt…

  Vad vill man med att mutera virus och göra dem livsfarliga i labben, för att sen ropa på RISKER för allmänheten med projektet i fråga?

  Typiskt dubbelspråk igen, här! Hjälp…finns inget vett?

  http://www.nytimes.com/2012/02/18/health/details-of-bird-flu-research-will-be-released.html

  JESUS

  Nån gång måste man erkänna att Jesus är allt i ens liv och Han skyddar oss från inflytanden som dessa ovan.

  Man får så mycket hjälp, även med vardagssaker! Det är bara att lyssna och be!!

 3. Man reagerar ju när en reporter/uppläsare i nyheterna på radio säger detta knepiga om att det är människans fel som lever för länge…

  Ja ditt resonemang är ok- jag “köper” att det resoneras så, det ser man ju..

  Globalchockarna kommer nog att dugga tätt framöver. De som tillhör Kristus borde veta vem de tillhör och arbeta för att fler ska lära känna Frälsaren, men många sover så gott.
  Mötte en dam i dag som sade att hon höll på det andliga och läser på andliga sidor- och jag sade jag är kristen—det är en viss skillnad.
  New age är i ropet och det blir fler och fler som ansluter sig till det, det är hemskt, och det är ju den läran som skall locka folk att tro att det finns lösningar på befokningsfrågan och på vattenbrist och att vara rädd om moder natur….

  vi vittnar om JESUS. /Maria

 4. “…Ekonomikrisen BEROR på att vi LEVER för Länge…”

  (-Inte på att världens banker/investerare pressar staten på pengar, då?)

  Låter som ett långsökt resonemang! Tyvärr är det precis så FN (många av gubbarna/professorerna) tänker:

  Vi är för många…Det blir farligt att leva…

  Det är 7 miljarder människor på jorden idag (enligt FN) och resurserna krymper… alla kan inte få det som vi…hm…vad ska vi göra så att alla inte förökar sig så fort/så mkt…vi skapar ett antal befolkingsprogram, som syftar till begränsa antalet människor och vad de kan och får göra på sikt och kallar programmen för klimatpolitik och hållbar utveckling, mödrahälsovård, kvinnor kan, osv…På så sätt kan människor gradvist bli färre och tro att de hjälper jorden att överleva.

  Samtidigt raserar vi ekonomin, för vi bestämt att den ska rasa ihop, så att pjäserna kan ställas upp igen för nästa parti globalschack… Nu är inte skillnaderna så stora mellan 1:a och 3:e världen….

  Delad fattigdom är bra för miljön och alla må bra av att dela med sig av skattepengar, pensioner och vad nu som krävs för att vi ska kunna styra ett globalt samhälle utan de gamla landsgränserna och inkomstskillnaderna…Vad gör det om stora bolag styr världsmarknaderna och ingen kan stoppa dem? osv osv

  Cyniskt värre. Tyvärr låter det så här i allt för många internationella böcker och policydokument, för att man ska ta det med ro. Allt sitter ihop. Det är en liten värld – en by!

  Vi är många och alla tilhör KRISTUS. Det vore nåt underbart! Kan man tänka sig Den gode HERDEN -tänk att Han lever! Vi får ber för att fler få se det!

 5. Kanske kanske man kan vaccinera på ngt sätt….så man inte lever så länge..det tycks vara en del som har det målet för människor.
  Skandal på skandal…/M

 6. Här finns många tankar och frågor i din kommentar och jag kan också säga som du att kanske Astra behöver lite “stålar” för det tycks gå dåligt för dem, och många blir arbetslösa framöver om inget sker…lite fler vaccineringar kanske skulle hjälpa dem, men förstår man inte att människor är ganska så brända av föregående påhitt som förstörde för så många? Tror man att man kan göra som man vill? WHO – Världshälsoorg tror jag inte på.
  Jag är vaken och du med och därför tar vi inga sprutor, kan de tvinga oss? ja det kan de kanske men då krävs det en del…får knocka oss först
  Ja var är svininfluensan? Hörde också häromdagen att ekonomikrisen BEROR på att vi LEVER för Länge. Kanske måste man få vaccin..
  /Maria

 7. Innan informationen togs bort från nätet, lyckades jag läsa en artikel (info från cfr.org) där det framgick att största delen av WHO:s budget 2008 betalades av de stora medicinbolagen. Flera av dem direkt inblandade i svininfluensavaccineringen.

  WHO verkar också rutinmässigt prångla ut vaccin för medicinbolagens räkning. Också Bill Gates är i farten.

  “50 miljoner kan dö om ni inte vaccinerar er!”

  “50 miljoner skulle dö av svininfluensan” och tom EU hälsochefer undrade vad som pågick för tre år sedan.

  När ett samhälle börjar bete sig irrationellt, och komma med sprutor i högsta hugg, är det dags att vakna. Om man vill skydda hälsan, vill säga.

  Vi lever förhoppningsvis inte i Sovjetunionen (eller i 1984) och myndigheterna äger inte oss medborgare, och kan så fritt göra vad de vill med oss, utan att förklara varför. Annars är ju allt i sin ordning!

  Kanske det är “dags för en spruta,” för dem som skriver kommentarer som vi just gjorde här?! 🙂 🙂

  Jag begriper inte vad de tänker? Var är svininfluensan?

  Bailout av Astra?

  Kanske vaccinupphandlingen är en bailout av Astra Zeneca som går dåligt förnärvarande?? Ett vaccinkontrakt på 500 miljoner till Astra, skulle kanske rädda bolaget från att gå i konka?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.