Hälsa/ Vaccination Gardasil Artikel Länk

 

 

 

 

VACCIN Gardasil

FRÅN:

http://jaquelinelindstrom.wordpress.com/2012/02/19/gardasil-raseri/ :

För ca 2 år sedan vaccinerade jag mig mot livmoderhalscancer (trodde jag) efter detta har mitt liv blivit avsevärt sämre. Vissa dagar är det pin och plåga för min del och jag vet även andra som fått samma biverkningar.

Satt nyss och läste runt lite på internet om Gardasil och hittade denna artikeln

Här står det bland annat sådant som jag INTE fick reda på innan jag vaccinerade mig, för då var vaccinet ”så himla bra och ALLA borde ta det”.
– Det finns åtminstone 15 HPV-stammar som kan föranleda cancer. Gardasil-vaccinerade flickor/kvinnor kan alltså fortfarande få livmoderhalscancer på grund av de 13 andra stammarna som inte ingår i vaccinet.

– Det finns åtminstone 15 HPV-stammar som kan föranleda cancer. Gardasil-vaccinerade flickor/kvinnor kan alltså fortfarande få livmoderhalscancer på grund av de 13 andra stammarna som inte ingår i vaccinet.

Eller bra att man får reda på tillexempel detta

– Fram till den 14 november 2011 hade databasen för vaccinskador VAERS     / Läs vidare i länken ovan.

/Maria

http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/gardasil-raseri.html

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.