Hälsa/ Narkolepsi /Amerikansk hyperinflation / m m

 

Fler barn kan ha fått narkolepsi
10 april 2011 kl 01:30, uppdaterad: 10 april 2011 kl 01:32

Det kan vara betydligt fler barn som har drabbats av narkolepsi, okontrollerat sömnbehov, kopplat till svininfluensavaccinet än vad man tidigare trott.

Läkemedelsverket går nu igenom journalerna i cirka 135 fall, efter att ha dammsugit bland annat sömnmottagningar på misstänkta fall, skriver Sydsvenskan. För ett par veckor sedan bekräftade verket i en annan studie att narkolepsi var fyra gånger vanligare hos vaccinerade barn och ungdomar än ovaccinerade.
Stockholm TT
____

Allvarliga tecken på annalkande amerikansk hyperinflation

Allt fler tecken pekar nu på att en nära förestående hyperinflation kan drabba USA. Den 26 mars släppte National Inflation Association (NIA) “Twelve Warning Signs of U.S. Hyperinflation” (Tolv Varningssignaler om Amerikansk Hyperinflation). NIA anser att risk föreligger att hyperinflation kan bryta ut redan under andra halvåret av 2011 men att den mest troliga tidsramen är mellan åren 2013 till 2015. Jag skall här försöka göra en sammanfattning av rapporten och även några egna kommentarer, då med blå text.

Det största problemet för USA är att allt fler drar sig ur tidigare innehav av amerikanska statsobligationer och att man är på väg bort från den amerikanska dollarn som reservvaluta. Fram till för något halvår sedan har USA varit framgångsrika på att exportera det mesta av sin inflation till övriga världen som innehar enorma summor av US-dollars på grund av dollarns ställning som världens reservvaluta. Under de senaste månaderna har utländska centralbankers köp av amerikanska statsobligationer minskat från 50 procent ner till 30 procent. LÄS MER HÄR:

http://www.elvorochjanne.se/profetiskt/nyheter/RUNE2-4-11.html.pdf

*

Egyptens unga kämpar mot klockan inför valet

Libyer fruktar delning

Långsam nydaning i Egypten

Libyska rebellerna föreslår eldupphör

Visa fler artiklar

*Ty en enda är Gud, och en enda är medlare emellan Gud och människor: en människa, Kristus Jesus.* / 1 Tim 3:5

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.