Hälsa/ Chemtrail =Nanofibrer = Morgellons!

 

 Se sida om:   CHEMTRAIL/Sverige

http://www.scribd.com/doc/25654382/Chemtrail-Truth-Sweden 

Symptom vid Chemtrails exponering:  Symtomen är olika för olika människor beroende på hur exponerade vi blivit. En liten stad i Canada blev tungt sprayade för ett par år sedan, och där blev sjukstugor och lasaretten överfulla efter ett par dagar med människor med andningssvårigheter, utslag och influensaliknande symtom. Över 3000 sjuka inom 48 timmar.

Vi drabbas av nedsatt immunförsvar,reumatism, feber, huvudvärk, eller symtom som liknar infuensa och samtidigt får vi vaccin som accellerar det hela.

Äldre och barn är särskilt drabbade och i den kategorin finns dödsfall rapporterade. De fina fibrerna (polymerer) kryper in under huden vid kroppskontakt och orsakar svårartad klåda,(MORGELLONS) Man har hittat microskopiska fibrer och bakterier bl.a.

 CHEMTRAILS = MORGELLONS

Morgellons är nanofibrer, “man made”, inte större än ett tiondels hårstrå. För ödlor och grodor är det en 100% dödlighet, man börjar även misstänka att bin är drabbade är av morgellons då de dör med 25%- 80% på vissa ställen främst i USA, och Europa är inte skonat.

Forskare och läkarvetenskapen är helt handfallna, hur gör man med en “något” inte större än ett tiondels hårstrå. Under mikroskop ser man att rör de sig, förökar sig, men behöver ingen föda.Vem, vilka eller vad har släppt löst detta över planeten? Människor med denna sjukdom drabbas med klåda, krypande känsla i kroppen, depressioner och annat. Det är först nu som man börjar erkänna att dessa “morgellons” finns. Förr skickades människor hem med diagnosen,-VI vet inte men det är nog en “psykosomatisk åkomma”,
ta en albyl, vila ute!!!!! Numer är det konstaterat att morgellons kommer ner över oss genom chemtrails- sprayningarna världen över och att vi förmodligen har att göra med NANOTEKNOLOGI .

Enligt C.Carnicom är vi alla bärare av Morgellons vare sig vi vill eller inte.

*****
Jag tycker att detta inlägg är väl värt att ta med även om det verkar helt galet för  andra. Man har märkt att det kommit så många s k NYA sjukdomar som egentligen ingen kan förklara, och jag tror faktiskt att det finns mycket i luften/atmosfären som INTE är bra fö oss. Man går inte gärna ut med flygblad för att säga att nu besprutar vi människor………. det finns saker, var så säker på det, som vi inte tål och som vi inte behöver och som gör oss sjuka och till och med dör vi av det.

Gud är god och han kan varna, Gud är god och hans ord säger att han är med den troende, Gud är god och han vill ge oss sanningen. Jesus säger att han är Vägen, Sanningen och Livet! Ja det tror jag på! och därför tror jag att han lär oss vad vi ska veta…..Det som sker med sprayningar och annat är Ondska. Glöm inte det.

/Maria

4 thoughts on “Hälsa/ Chemtrail =Nanofibrer = Morgellons!

 1. Hej Marie Ja jag tror att denna mardrömsliknande sjukdom finns. Vad fruktansvärt att du är drabbad! Och de säger inte att det är det du tror? De kanske t o m säger att det är inbillning. Jag tror att de s k NYA sjukdomarna som är fibro m m (som jag har plus flera andra sjukd) kanske i själva verket är morgellons m fl konstiga saker….
  Jag beklagar att du inte fått någon ordning på allt detta! En sak ska du veta Marie: JESUS hjälper, därför finns denna sidan- han frälste mig!Skriv gärna igen. Gud är god. /Hälsn Maria

 2. Hejsan!
  Tyvär finns den här mardrömsliknande “sjukdom” om det kommer från flygplanen eller annat spekuleras det mycket om. För oss som är drabbade av en sådan här konstig och oförklarlig sjukdom spelar det inte så stor roll längre, vad den heter eller diskussionerna var det kan komma ifrån. Först och främst vill man hitta ett botmedel, och få hjälp men också att man lyssnar och tror på vad man berättar, hur konstigt det än låter, och bli tagen på allvar.
  Jag har varit sjuk i 4 år med alla symtomer från a-ö, läkarna i Sverige “vill inte, ens prata om morgellons, trots att man inte hitta något fel i proverna på mig, förutom sköldkörteln, jag har varit utan hår i snart 3 år och har ont i hela kroppen. Historien är lång, men jag vill bara berätta att även vi i Sverige har blivit drabbad av detta som ev är morgellons, en sann och overklig mardröm.

  Love Peace and Understanding/marie

 3. Hej denna bilden i inlägget har jag lånat och jag säger inte att just detta planet är specifikt för chemtrails men skulle kunna vara det.
  Jag säger inte heller att planen kommer från NY eller Indien, och besprutar här, det finns möjligheter att spruta chemtrails i Sverige också, Norra Sverige har tydligen HAARP stationer också. Det nämndes i ett av inläggen här.
  Vanlig vattenånga försvinner på mycket kort tid men c-trails ligger kvar lääänge. /Maria

 4. Det där planet har en vingbredd på 30m. För att få ett så brett moln måste man sprida ut minst ett kilo per meter = 1 ton/km. Minst 100 ton om man ser ett chemtrail från horisont till horisont. En Jumbojet kan ta max 250 ton last inklusive bränsle. Varför ska två flygplan från New York till Indien släppa ut över 200 ton kemikalier över glesbefolkade Norrbotten och Bottenviken? Nej, det du ser på bilden är vattenånga som bildas på resterna av flygfotogenet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.