Hälsa -Mat /Hemodlad mat illegal? Senatsförslag i USA

 
 
Senatsförslag i USA kan komma att göra hemodlad mat illegal.
 
Senatsförslag i USA kan komma att göra hemodlad mat illegal
Senatsförslaget S. 510 gör det illegalt att odla, dela, byta och sälja hemodlad mat.

S. 510, the Food Safety Modernization Act of 2010, är troligen det mest ödesdigra lagförslag i USAs historia. Den är för USAs livsmedel, vad bailouts är till ekonomin, skillnaden är bara att man kan överleva utan pengar.

Om S 510 röstas igenom, kommer den att omintetgöra allmänhetens rätt att odla, äga, handla med, frakta, dela, mata och äta varje naturligt livsmedel.

Det kommer att bli den mest förödmjukande lagaktionen emot valet av odling, handel och konsumtion av mat- och jordbruksprodukter. Lagförslaget är helt inkonstitutionell och orimligt.

– Dr. Shiv Chopra, Kanadensisk hälsoaktivist:

“Det liknar ‘saltskatten’ som infördes i Indien under brittiskt styre, skillnaden är att S. 510 breder ut sig över all livsmedelsproduktion och är ett rättsvidrigt övergrepp på den helt självklara mänskliga rätten till att odla livsmedel.”

På Monsanto säger man att man inte har något investerat intresse i lagförslaget och att det inte skulle gynna företaget. Det ser onekligen ut som om Monsantos Michael Taylor, som försåg oss med BGH och okontrollerade genmanipulerade mikroorganismer, själv har skrivit S. 510. Han verkar också ligga i startgroparna för att tillträda positionen som “FDA Czar” (en position som ej är godkänd av kongressen), och kommer då att verkställa lagförslaget om detta går igenom. S. 510 kommer, om den röstas igenom, att ge Monsanto obegränsad makt över alla grödor samt all livsmedelsproduktion och jordbruk.

På 1990-talet introducerade Bill Clinton HACCP (Hazardous Analysis Critical Control Points) enbart för att handskas med kvaliteten i köttindustrin. Clintons HACCP gynnade starkt de halvseriösa, WTO-anslutna köttproducenterna, eftersom de nu kunde genomföra inspektioner av sig själva. Detta medförde dessutom att tusentals små köttproducenter, utan befläckat rykte, att gå under. På så vis centraliserade HCAAP kontrollen och detta var något som Monsanto stöttade helhjärtat.

Under sin politiska kampanj 2008, propagerade Hillary Clinton för en stark och centraliserad livsmedelsmyndighet. Hennes rådgivare var Mark Penn,VD på Burson Marsteller, en gigantiskt PR-firma som representerar Monsanto. Clinton förlorade valet men närstående medarbetaren Rosa DeLauro, vars makes firma räknar Monsanto som en progressiv kund och med globalisering som specialitet, introducerade en tidig version av S. 510.

S. 510 faller på moraliska, sociala, politiska, konstitutionella och humanistiska grunder.

1, All Amerikansk livsmedels- och jordbruksnäring underställs Homland Security och Department of Defence i ett illa och vagt definierat “krisläge”. Det liknar Kissingerplanen.

2, USAs oberoende livsmedelsproduktion skulle helt raderas och istället underordnas WTO, och på så vis skapa att verkligt hot emot den nationella säkerheten. Uruguayfördraget från 1994, som skyddar amerikansk suveränitet och lag i detta avseende, skulle helt omintetgöras. S. 510 kräver istället TOTAL UNDERKASTELSE TILL INTERNATIONELLA AVTAL.
Inget i denna lag eller dess tillägg, ska uppfattas i oenlighet med de avtal som etablerat WTO eller något annat fördrag eller avtal som USA är part av.

3, Myndigheter kan således under British Maritime Law (som för övrigt också gäller i Sverige) bestämma vad som skall betraktas som smuggling av mat och grödor till USA, även direkt inhemsk handel individer emellan. Eftersom USA lagstadgat är ett “registrerat företag” och icke en definierad geografisk position, kan “smuggling” ske varsomhelst inom landets gränser, så snart det har producerats.

4, Codex Alimentarius som är ett globalt livsmedels kontroll system, blir påtvingat i USA. Detta tillåter FN, WHO, FAO och WTO att ta kontroll över VARJE aspekt av livsmedelsproduktion GLOBALT, man kan avlägsna alla former av näringstillskott på marknaden. Dess utomordentligt bisarra historia och förväntade påföljder för tillgången till adekvata näringstillskott, under tiden som GMO-grödor och GMO-djur, bekämpningsmedel, hormoner, STRÅLNING av livsmedel införs, blir ett extremt hot emot alla hälsosamma livsmedel och organiskt odlade livsmedel. Som vi alla vet så är inte vitaminer bara till för att bota sjukdomar, vi behöver vitaminer för att överleva.

5, Det kommer bli illegalt att tvätta, förvara och på så sätt äga utsäde i USA, genom att låta Monsanto och andra multinationella livsmedelsjättar. Det krävs inte mycket för att förstå att detta är ett enormt hot emot den Amerikanska nationella säkerheten.

6, Förslaget inkluderar NAIS, ett system för att kartlägga och spåra alla kreatur och är på så vis ett hot emot alla småskaliga jordbrukare och uppfödare. FN medverkar till att tillåta masslakt av minoritetsraser av kreatur, utan bevisning av sjukdom, genom WHO, FAO och världshälsoorganisationen för djur, OIE. Mångfalden på jordbruken blir utplånad och ersatta av genetiskt manipulerade djurraser, som är patenterade. Djursjukdomar kan falskt deklareras utan någon grund. I S. 510 ingår också Center for Disease Control, CDC, trots dess korrupta medverkan i H1N1-skandalen som nu erkänts ha producerats av läkemedelsjättarna.

7, S. 510 kommer orsaka samma skada på all livsmedelsproduktion såsom HACCP orsakade köttindustrin, genom att privatisera all kontroll och därigenom dramatiskt försämra kvaliteten.

8, Förslaget nedmonterar den sista spillra av den amerikanska ekonomin som fortfarande fungerar. Jordbruket och livsmedelsproduktion, som är hörnstenarna i alla ekonomier, tas ur händerna på det amerikanska folket och överlämnas i total kontroll av multinationella företagsjättar, influerade av FN, WHO, FAO och WTO, med HHS och CDC som verkställare och Homeland Security som kontroll och polisorgan.
Att kunna återuppbygga ekonomin baserad på jordbruk, kreatursdrift, småskalig odling och hälsolivsmedelsproduktion med alla direkta och indirekta arbetstillfällen som tillhör, elimineras helt.

9, Myndigheter kan i så fall helt diktera och påtvinga nyttjandet av läkemedel, hormoner, slakthus avfall, besprutningsmedel och GMO-komponenter. Detta skulle i så fall industrialisera alla jordbruk i USA, eliminera all organisk odling samt pådriva växthuseffekten genom den dramatiskt ökade logistik som behövs för omställningen. De just nämnda områdena vars ändring blir dramatiska, är just de områden som utgör det största hotet för livsmedelskvalitet och säkerhet.

10, Bedrägeriet emot livsmedelsindustrin blir inkörsporten till en totalitär polisstat. S. 510 fördröjer alla utvecklingar av förtydligande av regelverk, brottsbalkar och alla straffsatser. Alla amerikanska medborgare blir föremål för företagstribunaler med obegränsad makt och utan juridisk konsekvens, genom en total urholkning av den amerikanska grundlagen. S. 510 liknar det kanadensiska lagförslaget C-6 och är ett definitivt slut på rättvisa inför lagen i USA./artikel fr www.vaken.se

Översättare: Albert Olofsson

Originalartikel på engelska

Vad du tycker om denna artikeln ovan vet jag inte men jag hoppas du reagerar på att nätet dras åt när det gäller vad vi får göra och inte göra. Det finns klara anledningar till varför sådant sker, som du läst. Naturligtvis verkar det som om detta är ett steg i den nya världsordningen! Hur lång tid tar det innan Sverige och andra länder är inne på samma linje? Vad är på gång? Jo det vet den som är troende.  Vad händer då pengarna inte finns längre, fundera på det, och hur man skall kunna livnära sig……/Maria, som tror att Gud har allt under kontroll, och hjälper oss i nöden.
________________________
                                            OBS!!!!!   OBS!!!!!  Hej vänner!

Här kan man skriva på en lista som uppmanar Hilton hotels i världen att arbeta mot och rapportera sex trafficking av barn. Tydligen är hotell platser där barnslaveri och sexutnyttjande pågår. avaaz.org är en kanadensisk site som arbetar med många viktiga medborgarfrågor. Den har blivit rätt inflytelserik numera.

Thanks so much,

The Avaaz team

4 thoughts on “Hälsa -Mat /Hemodlad mat illegal? Senatsförslag i USA

 1. Hej
  Ja dessa ord du säger är klara, finns Jesus i människor? Sitter man i kyrkorna o sover och får inget veta? Vill man ut och vidare?
  Tack o lov /TACKAR GUD/ att man kom därifrån.
  Den som bor i oss är stor och mäktig.
  Ja Jesus lever.
  /Maria

 2. Det är dags att pröva som Bibeln säger – om Jesus finns i dej!

  Det är dags att gå ut ur de organiserade sammanhangen och söka Guds vilja för denna tid!

  Och frukta inte – för den som bor i dej som pånyttfödd är större än den som är i världen – i den som inte är pånyttfödd och därmed inte tillhör Gud!

  Och är du inte frälst/pånyttfödd så sök Gud, så du har kraft att övervinna det som ska komma och också vara viss om att om de dödar kroppen kan de inte döda dej, för att du tillhör Gud för evigt! HALLELUJA!!!

 3. hej Janne. Detta är en fruktansvärd fruktansvärd artikel, jag avskyr den, men jag är tacksam att jag har den här för jag skall skicka den till släktingarna i USA som är utan dator m m………..de tycker inte om situationen som råder i landet

  Det går fort utför nu och det är ju profetiskt det som står. Det kommer hemska saker, ja de är redan igång. Sorgligt.

  Förgifta oss och plåga oss och Uppenbarelseboken ljuger inte, dvs Gud vet vad som komma skall.

  Vi är några stycken som är vakna, ja ganska många hoppas jag, därför får vi reda på fler o fler sanningar! Hälsn Maria

  Jesus lever! och kommer åter!

 4. Vill man förbjuda lokal matproduktion, utanför livsmedelsindustrin i USA/världen?
  “För matsäkerhetens skull?”

  Matsäkerhet och “godkända livsmedel” är alltså giftiga, kemiskt altererade, vaccinerade, durplågade, massproducerade, globalt transporterade, injicerade med tillväxthormoner, tvättade i div lösningar, kokt, fryst, nedfryst, adderade/subtraherade näringsämnen, genetiskt manipulerade osv…livsmedel?

  Det ska alltså vara hälsosammare och säkrare att äta fabriksmat, än mat producerad på en bondgård eller i en trädgård?

  Monsanto är ett kemiskt jätteföretag som vill ta kontrollen över matkanalerna i världen, för att långsamt döda oss allihop. Så att jorden kan överleva. “Moder jord ska leva och människor förpestar miljön…
  Skriv en avhandling på det temat och få Nobelpris och gratis genmanipulerat popcorn resten av livet!!

  Kanske vi ska vakna nu?

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.