Hälsa-Mat / GMO, Kött, Mjölk, Varning, Videos

 

Glada kor?

Gud skapade jorden och han skapade en viss ORDNING. Men den ordningen har vi för längesedan omstörtat och vi bryr oss inte om vad som är bra eller dåligt, och—man får ju ingen info—om sanningen. Se följande:
Skall man köpa GMO-föda?  Frågar du mig säger jag såklart NEJ-  till GMO. Nej till Icke Ekologiskt också.

http://vimeo.com/23976975  Se filmen om fara med vår föda.

http://www.youtube.com/watch?v=DIwx3nVIRsU&feature=related 

DIRTY Little SECRET about MEAT

 Gillar du kött? Detta i denna video borde alla veta, och det finns de som vet….de äter inte kött

_____

När du ändå är i farten med att se video kan du se denna video också:Måste vuxna dricka mjölk? Nej det tror jag inte.

http://www.youtube.com/watch?v=SBBFTpTMUbc&feature=related

_____

När du sett dessa  filmer om MJÖLK så har du nog druckit mjölk för sista gången

http://www.youtube.com/watch?v=DTo5TulJLU8&feature=related

 Jag har inte druckit mjölk på ca 25 år /laktosintolerant/ och jag skulle inte göra det om jag kunde…../Maria

4 thoughts on “Hälsa-Mat / GMO, Kött, Mjölk, Varning, Videos

 1. Jag har inte mycket att välja på att äta då jag är både gluten och laktosintolerant- så därför blir man extra känslig över VAD ska man äta. GMO är fruktansvärt och därför skriver jag om det med, man måste ju vakna o se vad som sker i djurfabrikerna. Människan är illa ute också./Maria

 2. Hej Jag sätter inte djuren högre men jag gillar inte djurplågeri och jag gillar inte att mjölken förgiftar människor, jag tror inte att vuxna behöver mjölk. Jag är ju inte newagare som du vet men jag skulle inte dricka mjöl käven om jag kunde. Visst är det sådant som kommer ur munnen som orenar. Det finns gifter över allt i all mat, tyvärr , och det vill jag inte äta eller dricka- därför upplysning.
  /Maria

 3. Tillägg om videon om mjölk:

  …om man inte dricker mjölk för att man inte tål det…det är en annan sak.

  Att människan behandlar djuren illa är ett faktum – men den människotypen förstör även jorden med gifter som t.ex. GMO som är ett av alla vapen för att utrota människan:

 4. Det om mjölk – det är videos skapade av djurrättsaktivister som kallar människor för djur. Och sätter djuren högre än människan.

  De förespråkar att vi bara ska äta grönt och mat från växtriket fast Gud säger i Bibeln att all mat är given till människan för att ätas.

  Att det är det som kommer ut från människan (munnen) som orenar – inte den mat vi äter. (Förutom att det finns gift i maten men det finns det även i växtrikets mat).

  Detta är ett new age tänkande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.