Hälsa /Mänskliga gener i GMO-ris i Kansas/ Artikel!

 

Via NaturalNews.com

Mänskliga gener konstruerade i experimentellt GMO-ris odlas i Kansas

http://endtimeinfo.com/2012/05/human-genes-engineered-into-experimental-gmo-rice-being-grown-in-kansas/
Om riset du köper är ekologiskt certifierat ,eller om det  kommer specifikt från en gård som testar sina risgrödor för genetiskt modifierade (GM) egenskaper,kanske du äter ris behäftade med faktiska mänskliga gener.
Den enda kända GMO med inavlade mänskliga drag i odling idag, en genetiskt modifierat risprodukt som tillverkas av bioteknikföretaget Ventria Bioscience för närvarande odlas det på 3.200 hektar i Junction City, Kansas – och eventuellt på andra ställen – och de flesta människor har ingen aning om det.

*
*
Har du en aning om vad GMO betyder inför framtiden?

*
*
Unless the rice you buy is certified organic, or comes specifically from a farm that tests its rice crops for genetically modified (GM) traits, you could be eating rice tainted with actual human genes. The only known GMO with inbred human traits in cultivation today, a GM rice product made by biotechnology company Ventria Bioscience is currently being grown on 3,200 acres in Junction City, Kansas – and possibly elsewhere – and most people have no idea about it.

Vi måste ha säkerhetsbälte på oss när vi kör bil. Det är lag på det.
Vi får inte ha sax eller knivar i vårt handbagage då vi flyger flygplan. Det är lag på det.
Fordon måste uppfylla en rad säkerhetskrav som gäller på gatorna.
Det är lagen.
Snabbmatbutiker har även kaffekoppar/etiketter som varnar för att innehållet är varmt/kaffe, Te m m

Men om det ris du och din familj äter innehåller mänskliga gener från din granne, ja,det är något du inte ska bry dig om.
*

SE LÄNKAR:  Sources for this article include:

http://www.organicconsumers.org/ge/humangene042505.cfm

http://www.washingtonpost.com

http://www.worldwatch.org/node/4956

http://todayyesterdayandtomorrow.wordpress.com 

  /Maria

2 thoughts on “Hälsa /Mänskliga gener i GMO-ris i Kansas/ Artikel!

 1. Att klara sådan befolkningsökningar som är nu o som kommer de närmaste åren- det blir svårt. Det är väl därför som en del hjärnor arbetar för högtryck att lösa problemen! med att ge människan s k bättre alternativ… men GMO är totalt galet och förödande.
  Och varför har man så mycket sjukdomar numera? Kan det bero på maten? ja det tror jag mat vatten och luft är besprutat, från flygplan och annat.
  Ja jag tror det pågår mer än vad man vill erkänna- se på månlandningen 1969- vilket fruktansvärt tilltag av den tidens regering i US, vilken lögn de tog till.
  Ja det är virrigt och vedervärdigt, men en gång, när vi kommer till Gud då är vi friska och fria och i lugn och ro- för evigt, hallelujah!
  /Maria

 2. Eftersom man inte tror att vi ska klara framtiden på planeten med den snabba befolkningsökning som spås, pushar man för genetisk soppa, där folk kan få både det ena och det andra.

  Det sägs att människan måste äta genetiskt förstörd mat för att överleva i framtiden.

  Bioteknik (gmo) är onaturligt urval. Laboratorieexperiment är inte vanliga i naturen (Det beror förstås på vad man räknar som natur, förstås).

  Att mutationer och genetiska sjukdomar, allergier, cancer, diabetes och extrem fetma är på snabb uppgång tar vi med ro. Huvudsaken är att befolkningstillväxten blir neutraliserad. Och att vetenskapsmän får leka Gud och göra Frankensteinmat i laboratorierna.

  Är vi med i ett stort experiment allihop?

  Vad är det för fel på smaken av klonad ko-bröstmjölk?

  Varför inte odla kött i akvarier, när man kan?

  Virrigt, eller hur?

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.