Hälsa/Se Filmen Underkastelsen.Kemiska ämnen ger…

 

*

Underkastelsen finns på SVT Play t.o.m. sön 5 feb 2012

En film om de hundratals kemikalier vi alla bär i vårt blod, som ett resultat av de kemiska ämnen vi har spridit i vår miljö under de senaste 70 åren. Den svenska dokumentärfilmens nestor Stefan Jarl riktar kameran mot det största hotet mot mänskligheten. Praktiskt taget alla allergier och allvarliga sjukdomar som cancer beror på kemikalier som våra kroppar inte kan bryta ner. Särskilt känsliga är barn.

http://svtplay.se/v/2669420/dokumentarfilm/underkastelsen

– Undvik bekämpningsmedel: Titta på filmen Underkastelsen
– Vet du vad du äter?

svtplay.se

En film om de hundratals kemikalier vi alla bär i vårt blod, som ett resultat av de kemiska ämnen vi har spridit i vår miljö under de senaste 70 åren. Den svenska dokumentärfilmens nestor Stefan Jarl. Min idol inom filmvärlden.
Kemibolagen betraktar jag som vår tids mest hänsynslösa och närmast kriminella företag. Inte minst GMO-företag som Monsanto och BASF.

Bjud in grannar och vänner och se filmen och sedan diskutera den och se vad ni kan göra tillsammans för en renare miljö med mindre kemikalier. Börja odla själv om de har lite jord. Börja med en del av den energislukande gräsmattan om inte annat. Ingen kan göra allt. Alla kan göra något.
Rune Lanestrandhttp://runelanestrand.wordpress.com/author/lane6645/

/Maria  /Vi fick en jord att ta vara på, av Gud…vad gjorde vi med den, alla har sin del i vad vi gör med miljön, det är hög tid att tänka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.