Hälsa /Elektronik, telefoner, smartmeters,

 

Höst

Smart Meters: Smart “Mätare: mer strålning än en mobilmast.

http://stopsmartmeters.org/2011/08/22/smart-meters-more-radiation-than-a-cell-tower/

Vi människor lever farligare än vi tror. Farorna är många men man tycks inte märka dem. Se videon.

*
*

Jesus talade om att himmelriket var nära /Matt 5:3-12. Då frågade folket sig naturligtvis vad som krävdes för att få medborgarskap. Jesus talade då om att de måste leva annorlunda än de  religiösa ledarna hade lärt dem. De måste söka utbyte och behållning va helt annat slag än det som fariséer och saddukkéer erbjöd. Många söker efter lycka, “lyckan kommer, lyckan går.”
*
*

Vad har detta med Smart Meters och USA att göra?

Jo det har att göra med att vi troende och andra försöker tala om hur det verkligen ser ut och varför. I vårt land har vi massor med “skumma” saker, hälsofarliga saker, som ingen tycks reagera för. Den bestående glädjen och sanningen finns hos Gud  och inte i några farliga prylar. Lev så rent som möjligt och titta dig om vad du kan undvika. Undvik de nya telefonerna med Iphone m m, de kommer att utsättas för FRA-avlyssning i stor skala. 3G, 4G, 5G…farlig strålning, men man pratar på!

Är det svenska folkets livsideal en kopia av världens själviskhet, stolthet och maktbegär, eller speglar det de värden som Jesus har kallat dig/de/dem/oss att leva efter. ??
Jodå jag HAR ställt denna fråga massor av gånger men det finns aldrig någon som svarar på frågan, vad tycker ni svenska folk?

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.