Hälsa/ De sista tiderna/VACCIN. Igen./tjäna pengar

*Man upphör aldrig att förvånas- eller rättare sagt- Vad sysslar de med? Har man redan glömt barnen med narkolepsi? vad kommer härnäst?

Publicerad 2011-02-07 06:11

-Forskare i Storbritannien har framgångsrikt prövat ett vaccin som kan fungera mot all känd influensa. Det nya vaccinet har utvecklats vid Oxforduniversitetet, skriver tidningen The Guardian.

Maria: **Nyss har jag läst att det kommer en NY influensa som INGET biter på. Har de så snart ändrat sig?**/Maria
-Vaccinet skiljer sig från de traditionella genom att rikta in sig på proteiner inne i influensaviruset i stället för på proteiner på virusets skal. De två proteinerna inne i viruset liknar varandra i olika stammar och är mindre benägna att mutera.

-Det innebär att det nya vaccinet inte skulle behöva utvecklas för varje ny influensatyp som dyker upp.
  -Traditionella vaccin stimulerar kroppen att producera antikroppar för att bekämpa influensan, medan det nya ökar produktionen av T-celler som letar upp och dödar infekterade celler.

– Färre av de vaccinerade än de ovaccinerade fick influensa, sade Sarah Gilbert som lett forskningslaget.

– Vi fick en indikation på att vaccinet skyddade folk, inte bara på grund av hur många som smittades utan också genom att titta på de vaccinerades T-celler, innan de utsattes för smitta.

– De som vaccinerats hade T-celler som var aktiva och beredda att döda.

Om det nya vaccinet utvecklas framgångsrikt kan det hindra utbrott av pandemier som den senaste svininfluensa.

Maria: **NEJ, det var INGEN PANDEMI, för pandemier orsakar hundratusentals! döda, t o m miljoner!  De har erkänt att de satte till ordet Pandemi i skrämselpropagandan! **Maria

– Har de lyckats är det fantastiskt. Det vore ett stort genombrott. Men det här är ett notoriskt svårt område och antalet försökspersoner är väldigt litet. Det krävs en mycket större studie innan man kan lita på resultaten, säger Björn Olsen, virolog och professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet.

Han är också lite skeptisk till att forskarna gått ut med nyheten till en vanlig dagstidning innan de publicerat sig i en vetenskapliga tidskrift.

– När forskare går ut så här brukar det vara ett tecken på att de vill ha mer pengar, säger han.

Han påpekar att svårigheterna är många. Det gäller att få tillräckligt många minnesceller att komma ihåg vad de ska attackera.

– Om inte det främmande ämnet upplevs som särskilt främmande blir det ingen stark reaktion. Dessutom får man hoppas att det inte blir några svåra biverkningar.

TT-AFP

—–

– Detta tar jag med för att jag inte tror på deras forskning eller på deras omtanke om människorna, de vill tjäna pengar och måste få fram nya nyheter. Vad säger Gud om detta förfarande? /Kram f Maria.

http://www.kvicksilver.org/0008/vacciner.html  SE länk om VACCIN

8 thoughts on “Hälsa/ De sista tiderna/VACCIN. Igen./tjäna pengar

 1. Någonstans får gränsen gå, ja jag håller med omd et. Men gränserna syns suddas ut nu-
  Man skall inte skada varandra, man måste få förnuft och behålla det. Kärlek förväxlas ofta med sex..vad är kärlek, Den rena kärleken kommer från Gud, den är det bästa och det borde man lära sig i dessa samhällen som spårar ur…../Maria

 2. Var går gränsen, sexualmoraliskt? Kärleksliv i 8:an? Eller kärleksliv i 7:an? Kärleksliv i 6:an kallas barnsex, alt. pedofili. Någonstans går gränsen även i världens synsätt.

  Kärlek och svek, kärlek och övergrepp, kärlek och “spännande gränsöverskridningar” BEHÖVER inte gå hand i hand.

  Kärlek och gränser; gränser för att inte skada varandra

 3. Ja de förutsätter att de har ett regelbundet umgänge- jag hörde på radio förra veckan hur man i skolan! ville att ungdomar i klass 8 skulle! skriva om sitt “kärleksliv” i en uppsats…….va!

  Kemikaliebadet är inte bra och vi kan inte hålla på med dessa vaccin mot allt, i så fall, vad är det de döljer eller vill? Det skulle man ju ta och fråga..
  Världen är illa ute.
  /Maria

 4. Det är ju sorgligt att man tänker sig att unga människor går och ligger med många partners det första de gör, och utsätter sig för risken att få könssjukdomar. “Sex är godis.”

  Sen ligger det också en konstig misstro mot den mänskliga naturen inbakad i tankesättet – ungefär som människor inte kan försvara sig immunmässigt överhuvudtaget. många cancersjukdomar kommer av det dagliga “kemikaliebadet” vi tar som konsumenter (av kemiskt behandlad mat/rengöringsprodukter/orent vatten/avgaser osv), vad jag förstår. Och kemikaliebadet gör man sig inte av med genom att vaccinera sig.

  It´s a Brave new world…

 5. Hej Janne, tack för din kommentar på detta inlägg som är upprörande. Jag har också läst att många fått skador efter vaccinet. Och hur kan man låta unga flickor få något sådant, möjligheten finns att det är för att de INTE skall få barn.

  Det låter groteskt men då jag läst om vaccinet och dess skadeverkningar börjar jag fundera starkt på vad som händer. Går man verkligen på detta? Vaccineras mot allt….livet också, så att man inte kan känna smärta eller reagera normalt?

  Jag såg faktiskt en film idag som handlade om att 2027 /då finns inte världen som den är idag/ fanns det inga kvinnor som kunde få barn. Men EN flicka fick ett barn…. m m.
  VAD är i görningen egentligen, är det ingen som reagerar på detta vaccinerande? Är man så “hjärntvättad” att man “köper” allt som sägs?

  LIVET. Det har vi fått från Gud. /Maria

 6. Gardasil mot livmoderhalscancer och nya Cervatrix mot div. könssjukdomar sätts in i år i väst. Det finns ett vaccin som ger skydd mot båda typerna. Målgruppen är 13 åriga flickor som just blivit könsmogna. Man kan fråga sig om det första tjejerna gör är utvecklar könsjukdomar och cancer? De är ju bara 13-14 år gamla. Läkarna som pushar produkterna tycker det är viktigt att ta vaccinen och inget nämns om biverkningar i artikeln i dagens Observer. Gardasil har många tjejer redan dött av i USA och många fått livslång diagnoser ifrån. Det nämns inte.

  Är det det första man tänker på – vaccinera och gräv i känsliga system i kroppen precis när de blivit färdigutvecklade?

  Snart finns det ett vaccin mot livet. Ta det och gå vidare!

 7. Hej. Tack för länken, den kommer med i annat sammanhang också, det finns ju fler bra där på den länksidan- -videos
  Det gäller att upplysa människor om det spel om människors liv som de håller på med. Döda så många som möjligt, så reducerar man för fulla muggar. Ja de arbetar effektivt- men det finns motstånd också, vi kanske inte är så många men vi kan upplysa än så länge
  Satan är i full gång- men Gud är större, och vi hänvisar till Jesus Kristus- i allt. BARA han räddar människor.

  /Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.