Ett ord idag/Det onda och det goda/Att se på Jesus

 

*Ty allt som är fött av Gud, det övervinner världen; och detta är den seger som har övervunnit världen; vår tro.* 1 Joh 5:4  * Vilken annan kan övervinna världen, än den somtror att Jesus är Guds Son?  1 Joh 5:5

Detta är Guds sanningar!  Vi lever i världen, men inte av världen, däremot lever vi i en slags låtsasvärld som inte säger sanningen till dem som inte tror, Om vi däremot tror, så får vi hela sanningen, och sanningen är för många fördold.
Enok var den som fick resa runt jorden/och i rymden/ och få veta Guds sanningar, Ja han var chockad då han fick veta sådant som bara gavs honom på den tiden. Han fick möta änglar, han fick se avgrunden och elden, den som människor förnekar, som de är rädda för.

Den enda chansen att överleva och komma till Gud Fader, den Högste, är att ta emot Jesus Kristus. Undra på att avfallet är stort och man gör sig andra religioner. Det är märkligt att människor är så okunniga, det behövs inte mycket för att börja söka Gud.

Skall man skrämma människor till tro? nej. Man skall upplysa dem. Men – de vill ju inte höra. De tror på en grön värld, men de tror inte på Gud och himmelen. Jag återkommer till detta ämne, gång på gång, och jag tänker inte släppa det jag har förstått sedan länge. Predikar de i kyrkorna om detta? Nej, de stänger inne folk och förnekar dessa sanningar! Gå ut därifrån.

Skall inte människor få kunskap? Jo. Det finns människor som gör allt för att inte dessa böcker skall komma till världens kännedom, men de finns, och fler o fler troende kommer (hoppas jag) att komma till förnuft och till tro på en Mäktig Gud.  /Maria

*Den som har Sonen, han har livet; den som icke har Guds Son, han har icke livet.* 1 Joh 5:12 Läs också Joh 3:36; 5:24; 13:6 

  http://www.onenewsnow.com/Church/Default.aspx?id=1286950 Se gärna denna länken om Chrislam   förenade kyrkor….det är illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.