Guds kärlek till oss/Tack Gud, för din omsorg idag.Skadad hand läkt men bilden syns inte tyvärr

 

Foto Maria /Okt 2010/Fotot har försvunnit när man hackade denna sida

Man kan tycka att man inte vill ha fler problem eller olyckor, men man får ju inte alltid som man vill. Varför jag skriver så, är att för min son ligger på sjukhus efter en brännskada på hand, fingrar och arm. Otäcka sår och där skinnet bara flöt iväg, liksom droppade av handen… Detta kommer att gå bra men denna dagen har varit ansträngande för oss alla i familjen. Chocken jag fick i morse var inte trevlig, nej jag blev så ställd.

Antagligen skall man transplantera hud…ja vi får se. Och i detta vill jag säga att allt går så fort- en olycka händer så fort, och vi tackar Gud för att det inte blev värre. Sonen kunde blivit innebränd, han kunde varit död. Därför får man se till situationen som den är och se att Gud är med och beskyddar och bevarar. Precis vid den stunden som detta hände igår, så satt jag och bad för familjen. Jag somnade inte förrän kl 03.30 och det var då som de var på akuten i natt.

Jag vill bara säga med detta inlägg hur glad jag är för mina barn och hur glad jag är att jag ser hur Gud är med i allt otäckt som hänt i vår familj, alla sorger, svårigheter och djävulska angrepp på våra personer..Gud är med!!

**************

Läkt hand:  jan 2011

Gud har gjort under.

Till dig, HERRE, sätter vi vårt hopp!  /Maria

4 thoughts on “Guds kärlek till oss/Tack Gud, för din omsorg idag.Skadad hand läkt men bilden syns inte tyvärr

 1. Hej Karin.Vi har haft det tufft länge, länge, men vi tror att Gud kommer att lösa allt. Tack för att du är en god människa och vän och att du ber och tackar.
  Gud kan använda det som ser oanvämdbart ut och då menar jag händelser som man helst vill glömma, kan han använda för sitt syfte med oss. Det är underbart!
  Gud välsigne dig och kramar f Maria

 2. Hej Maria!
  Usch, vad jobbigt, men som du säger, ibland kan man se att Gud var med även i olyckor. Jag ber för er och ska fortsätta be.
  kramar Karin

 3. Hej Janne, och andra som läser detta: Ja vår familj har drabbats av olika svåra saker som ännu inte är över, och det finns de som har det värre, det vet jag: MEN jag vill säga att det är ett under att Gud har stöttat och hjälpt och vi har bett och ber och tror. Då går det bra fast det är fruktansvärda svårigheter som inträffat.

  UTAN Gud skulle vi aldrig orkat! Kram f Maria till er…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.