Guds kärlek till oss/Bönesvar

 image3c.gif 

 

 

Att prisa Gud, ja det är hääärligt. Du som inte prisar och ärar Gud vet inte vad du går miste om. Och jag hoppas att du som läser här börjar förstå vem Gud är.   ….Därför tar jag med en liten bit av Psalm 67 i Bibeln. 

*Gud, välsigna oss med din nåd. Låt ditt ansikte lysa av glädje då du ser ner till oss! Sänd oss ut över världen med nyheten om din frälsande kraft och din eviga plan för mänskligheten! Alla folk på jorden kommer då att tacka och prisa Herren! Alla människor kommer då att bli glada. De ska jubla av glädje för att du är deras kung och för att du låter rättvisa segra.” /Psalt 67:1-5.

Ja jag är så glad, och jag vet att rättvisa alltid skipas. Idag har jag fått vara med om ett under då en vän till mig fick hjälp med att få en lägenhet, visserligen för en kort tid, men hon fick respit, alltså tak över huvudet och får alltså tid  på sig att söka något annat. Jag prisar Gud för detta, för det såg helt nattsvart ut. JAG TACKAR ALLA ER SOM HAR HJÄLPT TILL I BÖN för detta.

Jag vet att Gud gör under, jag vet att han har en plan för oss alla, och ikväll kom också hans ord på att allt kommer att ordna sig, både med jobb och lägenhet för min vän. Så vi fortsätter att tacka för ännu fler under framöver.i vet att Gud kommer att hjälpa på ännu fler sätt.

Min Gud är en god Gud, han lämnar ingen i sticket. Jag önskar att alla kunde se med mina ögon hur god han är och hur underbart han svarar på våra böner.  OCH Sverige behöver vara med om en stor och underbar väckelse. ! Vi är många som arbetar på att sprida Guds ord i landet. Tack alla ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.