Guds kärlek till oss/ Tack o bön.

jesus-is-lord.jpg

Det är gott att tacka Herren och att lovsjunga hans namn! Jag är så glad, så glad. Musiken ljuder här just nu och allt är så bra. Skall snart iväg… och dirigera flyttningen… som jag talade om i förra inlägget. Ett stort pannkakslass tar vi med oss. Det är gott att tacka Herren!

Tänk så många bönesvar han kommit med i nödens stund och som han fortfarande håller på att förbereda! Ingen enda människa skall rycka ur hans hand, och den som tror VET hur god han är!  Jesus är min bäste vän, och jag tackar honom innerligt för allt.

 BE FÖR SVERIGE!! DU BEHÖVS!

Käre Gud, tack för denna underbara dagen och nästa dag! Tack Gud för att du är ständigt närvarande i mitt hjärta, och visar på alla sätt hur gott du vill. Käre Gud, tack min Far för allt det goda du gör!  Du har ett folk som bara vill prisa dig och tacka dig och vänta på att få göra mer för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.