Guds kärlek../ Sitter du fast?

 butter72.gif

 

Kanske sitter du fast i ett låst förhållande eller äktenskap och du undrar hur du ska bli fri? Stormar det i ditt liv ? Trampa inte på ditt inre. Gör dig inte illa med att inte se dig själv. Gud ser dig, och han vill att du ska få en förvandling denna “julen”. Om du har gått i förtvivlan och inte mått bra pga olika sorger, så ska du veta att det finns en Gud som har omsorg om dig. Ditt inre behöver sjunga en ny melodi och ditt inre behöver få känna Guds kärlek.

Jag fick själv känna och veta Guds omsorg för mig och detta vill jag förmedla till dig. Jesus vill ändra på ditt liv, han vill ge dig allt av kärlek och ett nytt liv! Sök honom idag och få ett förvandlat liv! Jag fick ett liv i glädje, vill du också ha det så?

*Vägen med min Jesus går Genom djupa dalar, Men hans stämma till mig når, Han så ljuvligt talar. Frid och tröst han med sig har, Salighet så underbar, Går bredvid mig alla da´r, Hem till himlens salar…/W Skibsted

Här läser du mitt vittnesbörd:

http://www.jesussajten.se/story/guds-stora-nad-fralsning.html troligtvis är det inte kvar där utan är här på sidan under vittnesbörd.

Såhär i efterhand (2010) vill jag säga att jag inte firar jul längre, eftersom julen är påhittad och hednisk, när det gäller annat som står i inlägget säger jag att det är sant. Jesus är HERRE. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.