Guds kärlek /Ett telefonsamtal

 jesuspaiditall.gif

Livet med Gud är mycket spännande. Det händer saker som är rent gudomliga..väldigt ofta. Idag hade jag en dag då det hände något mycket speciellt.

Jag skulle ringa ett telefonsamtal för att få tag i en viss bok. Ringde upp och märker snabbt att jag kommit helt fel, enligt mitt sätt att se. MEN, det var egentligen inte fel, för jag hade hamnat hos en person i en helt annan del av landet, som ville höra mig tala om Gud och Tro.

Samtalet om Jesus och Gud höll på i en och en halv timme och var mycket givande för oss bägge. Det blev en bön i telefonen till Gud om denna personen, och vi utväxlade telefonnummer. Det var en högst märklig stund. Det var rättare sagt en stund som Gud hade SPECIALDESIGNAT.  I morse bad jag om att få glädja en människas innersta, och detta fick jag vid 15-tiden idag. Tack Fader.

Jesus lever, och Han är Vägen Sanningen och Livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.