Guds kärlek / Bönesvar kommer…

 jesus_034_small.jpg

Som troende litar vi på att Gud hör bön. Som troende litar vi på att vi kan få be jämt, och att alla böner kommer till himmelens Gud.

Är inte människor troende så kan de säga att de är ateister, och det framhåller gärna, kanske med stolthet , att de förnekar Gud. Det är en sorg att höra. Kallar man sig ateist, så bör man veta att en ateist är en person som  lärt känna Gud, men som gått ifrån hans kärlek och personliga närvaro.

Gud är en generös Far, Gud är en Far som unnar sina barn allt gott, Han vill ge oss allt av livets goda och han älskar varenda en av oss. Men! VARFÖR förstår inte människor detta då?

Jag vet inte svaren på det, men jag vet att jag ber och gråter för människors vilsna liv.

Joh 5:14, 15 säger: ” Vi litar naturligtvis på att Gud lyssnar på oss, när vi ber honom om något som överensstämmer med hans vilja.  vers 15:  Om vi vet att han hör oss, vad det än gäller, då vet vi också att vi redan har fått vad vi har bett om.”

Dessa ord speglar en troendes tro på Gud. JA, vi tror på dessa ord. Vill du tro på dem? Vill DU ha underbara bönestunder och få uppleva Guds tilltal/ord för Ditt liv?

Jag önskar och tror och hoppas och ber för att just DU skall förstå att det finns en himmelsk glädje och ro och frid för DIG.