Guds kärlek / Bön och bönesvar /Kapitulera inför Gud

 

När morgonen är ny och jag ber inför dagen…. jag ber om Guds hjälp i olika ämnen…..och natten kommer och man får se resultatet av den hjälp som HERREN kom med under dagen och kvällen…vad stort det är att uppleva och tacka för.

ÄR inte det fantastiskt att man varje dag får se hur HERREN löser olika saker, man kan oftast inte lösa de saker man ber för, men HERREN är alltid med och hör bönen och kommer alltid med svar!

Idag har jag fått goda råd av troende vänner, och de råden gav bönesvar på frågor jag ställde  till  HERREN i morse.

Idag har jag fått mail från en person som frågat mig om råd och denne person har fått svar från HERREN, och handlar enligt bibelordet han fått..

Ser ni hur Gud arbetar för oss?
Kanske är du en icke troende som läser här, och undrar över det där med bönesvar: Fungerar det? FÅR man verkligen bönesvar om man ber?

JA man får svar på bön, kanske inte alltid det svaret man bad om, men svar får man- enligt Guds vilja.

JA man får be och man får svar, – att leva det spännande livet med GUD- ja det vill jag verkligen rekommendera!

Och nu förstår jag varför det var som det var idag: Jag får ju nu skriva om hur Gud gör…hur han löser problem och glädjer oss. Skynda till Gud med hast!
*Gud har all makt och hans kärlek är fullkomlig. För människor återstår det bara att kapitulera inför hans majestät. När vi följer honom och inte går vår egen väg får vi gemenskap med honom och kan tjäna honom helhjärtat.* /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.