Guds folk

dsc00095.JPG

Guds folk är ett stort folk… Villiga att ge avkall på sina egna idéer och egna liv. Att tillhöra det folk som Gud vill ha är så mycket större än att tillhöra sig själv eller dem som inte vill eller kan tro.

Guds folk är aldrig rädda för att vittna om honom, eller att tala om att Jesus Kristus dog för mänskligheten. Guds folk är ett folk som vet vad kallelse är.

De som vill tillhöra Guds folk (hans trogna villiga medarbetare för en förändrad värld) står inte still och funderar på om de vågar träda fram, nej, de går villigt på den väg som Gud har utstakat och visat, och genom bön och tacksägelse kommer det att visa sig vad planen för de människornas liv är.

Jag tackar verkligen Gud av mitt innersta för att jag är frälst, fri och räddad för evigheten. Många kommentarer på olika sätt når mina öron och mina bloggar/hemsidor, men jag tar inte åt mig av läskig kritik, jag blir inte arg, jag blir bara oerhört ledsen att människor inte vill ens försöka förstå vad det är jag och andra vill förmedla.

Så att vara ett Guds barn kan jag rekommendera alla att vilja vara. Det finns inget ljuvligare än att vakna på morgonen och fråga Gud vad han har för plan för min dag. Jag knäpper fort mina händer i gryningstimmen och frågar vad han vill för den nya dagen. Jag brukar få svar om att göra olika saker för honom, för andra, för den som skall komma i min/vår väg…

Jag lämnar aldrig min tro, och jag vill alltid vara en brinnande fackla för Gud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.