Brev som riktar sig…. Oss själva

dsc00215.JPG

Min tid skall jag ägna åt honom. Jesus. Den tid jag har på jorden skall ägnas åt det han vill att jag ska göra, och jag gör det gärna. Min tid skall jag ägna åt att göra honom känd för människor. Min tid skall jag ägna åt att vara en medmänniska och ett stöd och en glädje för andra. Ja jag försöker må du tro… men det kanske inte alltid räcker, men då får jag försöka mera….

De pengar jag har vill jag försöka göra något vettigt av. Jag har inte mycket men om jag har lite kan jag kanske lägga något i en bössa till behövande, eller ge något till någon som behöver mat eller annat. Går jag i kyrkan (läs församl) kan jag ge tionde eller på annat sätt hjälpa till.

Arbete. Jag har inget arbete utanför hemmet, men jag har ett arbete i hemmet, och jag kan sprida Guds ord därifrån, så som jag gör nu när jag skriver… Det är mitt arbete. Det arbetet är roligt och underbart. Inte alltid fungerar det pga värk, men jag försöker.

Kort sagt: Jag vill ge Kristus Jesus så mycket tid jag bara kan. och vet du: De tankar jag ger honom och de böner jag ber är gott för honom.

Nu menar jag inte att detta ska handla om mig personligen utan bara en slags prototyp på vad HAN ber oss om att göra. Ge honom av vår tid för att kunna ge andra av JESUS.

Så ser jag livet med Jesus och med tron. Många människor ser en som väldans religiös, eller som ett fån, men jag vill säga att den som känner Jesus och vill arbeta för honom, den gör det arbete som Gud vill att alla ska göra…………///Maria

2 thoughts on “Brev som riktar sig…. Oss själva

  1. Hej Aneht
    TAck för ditt besök. javisst är det så att vi får göra vad vi kan med det vi har.
    Han längtar efter vårta engangemang.
    Hälsn o kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.