Guds folk / Inbjudan

 nytt-liv.jpg

Den som gett sitt liv till Gud tillhör Guds folk.Gud ger människor inbjudan så gott som hela tiden, världen över. En inbjudan som består i att få del av hans rike, hans kärlek. Är det svårt att svara på en sådan inbjudan? Ja det tycks vara det för så många människor tackar ju NEJ då han frågar dem om han kan få komma in och bo hos dem, i deras hjärtan.

Människor har väldigt svårt för att säga ett ja, hade de haft lättare för att svara ja då Gud kallar på dem, hade ju hela vårt samhälle och vår värld sett så annorlunda ut. Jag vill fråga dig, om du tycker att du har så mycket annat som är viktigare i livet att göra, än att tänka till om det som Gud lagt ner i ditt hjärta sedan urminnes tider.

Varför skjuta upp beslutet att bli ett av hans älskade barn? Varför skjuta upp beslutet att få ett annat liv och se en ny dimension? Varför gå till New Age och spåkvinnor då du vill veta om din framtid?

Varför inte gå till Gud direkt och säga: Här är jag, jag är din, gör som du vill med mitt liv, visa mig vägen!

Ursäkter finns det många men det finns bara en Gud. och han väntar på att människor skall komma till honom och ta emot honom. Det kommer ju en dag då inbjudan inte står kvar längre. Då är det försent och du har missat meningen med livet.

Gud injuder inte oss till ett arbetsläger utan till en fest. Jesus vill att vi alla skall ta ställning till honom. Ett ytligt engangemang måste fördjupas – eller avslutas. Att följa Jesus Kristus betyder totalt underordnande-kanske ända till döden.

Hur mycket kostar det att följa Jesus?  Det vet bara du…

hjartats-bon.jpg

This entry was posted on 11 december 2007, in Okategoriserade. Bookmark the permalink. 2 Comments

2 thoughts on “Guds folk / Inbjudan

  1. HEJ Nilla. vad kul att du kom hit! Javisst är det så att det är till en levande relation vi kom! Den bästa vi kan få! /KRAM f Maria

  2. Hej Maria!

    Länge sen sist! Gott att läsa det du skriver…nej det är inget arbetsläger vi hamnat i, utan en kärleksrelation…
    ha det gott syster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.