Gud skapade världen /Kloning del 2

jesus-23.png Forts syner, profetior, kloning

Jag fick också veta att Guds vrede stannar icke upp med de som utför denna forskning, utan den innefattar även alla de som vill underkasta sig genetisk kartläggning, de som tar de typer av medicinsk behandling som kommer från denna forskning och de som tar mediciner som förändrar eller som manipulerar med gener.

I mitt sinne hade jag fortfarande många frågor och jag bad över det. Jag hade redan tidigare en förståelse av vederstyggligheten som Antikrist i form av en politisk makt, som vill förfölja och undertrycka Guds folk. Jag kunde inte förstå sammanhanget. Därför fortsatte jag att söka Herren för det.

Det andra tilltalet

Medan jag var i duschen på morgonen den 9 sept. 2001, fick jag åter en uppenbarelse. Jag fick veta att vi snart får möta en tid då myndigheterna kommer att ställa krav att alla ska underkasta sig en kartläggning av sina gener.Den kommer sedan att användas som ett verktyg för att sortera och välja ut människor.

Detta verktyg kommer att användas av landets myndigheter och institutioner som banker och forskningssällskap men även företag som vill använda verktyget som grund för att välja chefer i beslutande ställning. När så en person behöver något av en myndighet eller institution, t.ex. olika tillstånd, bygglov, intyg, söka ett lån eller arbete, kommer resultatet från kartläggningen att ligga till grund för myndighetens beslut.

Där det finns något i personens mentala och fysiska hälsa som anses vara skadliga, otillräckliga eller på annat sätt icke önskvärda, blir det krav på en “reparation” genom genetisk behandling, innan personen får det han söker. Nekar man att underkasta sig kartläggningen av generna, blir man ställd utanför samhället alla funktioner. Herren påpekande speciellt att detta är inte de argument som idag används till förmån för att kartlägga de mänskliga generna liksom argumenten som förs fram idag för att kartlägga de mänskliga generna, och som anses vara en stor fördel, är samma förföriska trick som djävulen använde sig av för att övertala Eva att köpa idén att det skulle vara gott, att tillägna sig förstånd och att detta förstånd var det önskvärt att ha. 1 Mos 3:1-6.

Jag fick också veta att resonera på det här sättet visar att det kommer från djävulen. Dagens tillsynes goda argumentation för kartläggning av generna som att det är möjligt att företa en demokrattisk kartläggning av de framtida utgifterna för hälsan, minska utgifterna för ohälsa, förhindra utbrott av latent liggande sjukdomar, utredning av farliga sjukdomar osv. har redan fått flera länders regeringar att falla. Men när djävulen får full kontroll över genprojektet och tillägnar sig full insikt i den genetiska uppbyggnaden av människan, kommer det att bli använt av honom som ett medel för att främja sina planer. /F E Flood Oslo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.