Gud skapade världen /Kloning del 1

     Står det något om i Bibeln om att vi ska klona människor? Nej

Av Finn Eric Flood, Oslo  DEL 1

När jag var en månad i Etiopien för att söka Herrens vilja, fick jag en vision med flera påföljande uppenbarelser. Först fick jag en vision och uppenbarelse den 24 augusti, 2001. Därefter fick jag flera uppenbarelser som bit för bit byggde vidare på den första. Det mesta av detta kom den 28 augusti, och den 9 september medan jag fortfarande befann mig i Etiopien samt efter att jag kommit tillbaka till Norge, den 14 och 22 november, 10 och 31 december. Dessa har jag så bett över och sammanställt så att de kan läsas i ett sammanhang.

Då jag först publicerade detta material i september 2001, och med uppdateringar i oktober, november och december, så hade jag inte någon kommentar eller uttömmande förklaring på hur jag förstod det som jag hade tagit emot, men det har jag skrivit ner nu. Under de tre nätterna när jag varje natt bad, innan jag fick sova, så fick jag samma fråga: “Är du färdig?”

Den första visionen

Vid ca tre tiden på morgonen den 24 aug. 2001, medan jag var i bön, så fick jag en vision. Jag fick se några människor stå i en ring på golvet och samtala i ett rum. Det verkade vara ett laboratorium. Jag såg inte människorna tydligt och frågade heller inte efter det för bilden zoomade raskt in på deras händer. Alla händerna var iförda latexhandskar av den typ som används av läkare. En person hade en spruta med ett ämne som försiktigt sprutades ut på ett mjölkvitt plastliknande underlag.

Det som nu låg på underlaget, såg ut att vara av flera sammansatta ämnen, något var geléliknande medan något hade fastare konsistens och något var halvflytande. Ämnena var i olika färger, röd, orange, gult, blått, vitaktigt och resten klart. Det hela såg så äckligt ut och det rörde sig som av sig självt.

Jag frågade Herren vad det betydde och fick veta att detta var den stora vederstyggligheten, att dessa människor satte sig upp mot Guds skapelseverk med att manipulera med hans skapelse. Jag fick förklarat att dessa människor i realiteten satte sig själva över Gud med att indikera att hans skapelseverk inte var perfekt och att de själva skulle rätta till det som var fel. Gud säger att hans skapelse är perfekt, men att det tillstånd vi ser idag är på grund av synd.

Men dessa människor nämner inte en enda gång synden, som en möjlighet. Jag fick förklarat att detta rör sig om genprojekt, hur man försöker att kartlägga alla mänskliga generna för att senare kunna manipulera med dessa, och att Gud är vred på grund av det. /F Flood  /Detta är nu i full gång i labben över hela världen/att skapa levande celler!/Maria 2010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.