Gud skapade../ osynliga fiender?väderkontroll.Får.

 

“Naturliga” katastrofer vallar oss som får”!

Av Steve Beckow; March 15, 2011
http://stevebeckow.com/2011/03/natural-disasters-herd-sheep/

Översättning: Gertie Dahlberg

Jag tror att Kabalen, genom sina egna organ för kommunikation och genom marionetter som Sorcha Faal, vallar oss som får och sätter oss i situationer som visar oss i ett dåligt ljus.  Vi placeras i ett läge där vi måste gissa en andra gång på en osynlig fiende som har den konventionella vetenskapen på sin sida och som har kontroll över händelserna.

Till exempel, Sorcha Faal drar igång förutsägelser, förmodligen härrörande från prestigefyllda ryska källor, att jordbävningar kommer att inträffa inom den närmaste framtiden i USA och på andra ställen, men ingen av dessa tillskrivs väderkontroll.   Genom att göra så verkar Faal, eller egentligen David Booth, ha åtminstone två motiv: han vill leda ljusarbetare till att uttrycka oro över jordbävningar som inte inträffar och beteckna ljusarbetare som olycksprofeter.

För det andra styr han bort uppmärksamheten från den verkliga boven bakom jordbävningen som just nu oroar Japan, vilket är väderkontroll, genom att placera den på framtida tillfällen med naturligt inträffade jordbävningar, vilka också är representerade av naturliga sådana.

Det är som om vi har lockats att tro att naturliga katastrofer har inträffat och, innan vi har fått en chans att titta på den här, är vår uppmärksamhet redan flyttad till fler av dem som kommer att inträffa någonstans.  Om dessa framtida händelser inträffar och är väderkontrollrelaterade, då kommer alla minnen av kampen för frihet i världen att utplånas.  Om dessa händelser inte inträffar, då kommer dessa ljusarbetare som är upprymda av Booths falska varningar att verka som stackars spåmän och olycksprofeter.  Eller återigen en falsk ”karta över radioaktivt nedfall” blir släppt och sänder allmänheten in i ett tillstånd av panik.  Kabalen själv kontrollerar de organ som kommer att övervaka nedfallet, precis som den kontrollerade de organ som skulle rapportera skalan och andra omständigheter rörande tsunamin 2004 och jordbävningen i Japan och tsunamin 2011.  Så Kabalen kontrollerar flödet av information, mätningar etc.

Lyckligtvis har internetforskning avslöjat att kartan över det radioaktiva nedfallet är en bluff. Men om den hade stått som något som låter som en genuin bit med data, så skulle den ha fortsatt att skapa panik hos allmänheten genom att sträcka ut deras oro från enbart jordbävningen till ett radioaktivt moln.

Jag säger ju att vi blir ledda som en skock får!
När kommer allmänheten att förstå att en samlad kampanj är på väg för att orsaka ”naturliga” katastrofer och utvidga dem i alla tänkbara riktningar?

Jag förmodar att allmänheten aldrig kommer att inse det, såvida de inte gör sig av med sin självbelåtenhet och skepticism och börjar inse att en Kabal faktiskt existerar, att en överföring av rikedomar har pågått sedan länge och att en urholkning av rättigheter och friheter har pågått på den här planeten sedan kanske mitten av förra århundradet.

____

När Jesus får leda sina får blir det bra för Jesus talar sanning. Men den världen som vi lever i, tycker inte om Jesus och vill inte veta om hans sanningar. En troende blir inte ledd som “en skock får”, utan ledda med kärlek och omsorg och visdom.  /Maria

2 thoughts on “Gud skapade../ osynliga fiender?väderkontroll.Får.

 1. HEJ ja man blir ju misstänksam…..igår undrade jag omd et skulle ske ngt speciellt, men idag den 12 var det ju ett attentat i Ryssland i tunnelbanan, dödade o skadade… ja det händer mycket.
  Läste o hörde att USA fått hööög strålning i maten- från Japan. Ja vi får se vad som sker, och be Gud om nåd i allt detta.
  /Maria

 2. Det var en ny jordbävning i Fukushima området i går (11/4) och president Gbagbo togs av FN-fransoserna.

  11/2 President Mubarak ger upp
  11/3 Fukushima jordbävning
  11/4 President Gbagbo ger upp, ny jordbävning i Fukushimaområdet

  Finns det något mönster? Jag tror inte det…! Vi får se den 11/5.

  (Det var iofs en jordbävning i Fukushima för någon vecka sen också.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.