Gud skapade…/Jordbävningar och bibelord. VÄND OM

 

 

Guds skapelse jorden….och människa

Jordbävningar/Guds vrede

Orsaken till jordbävningar- Charles Wesley år 1750   (Swe text)

http://www.youtube.com/watch?v=9Mex35_FtUs&feature=related

Bibelställena som finns i filmen:

Job 9:5-6

Ps 104:32

Ps 18:8

Nahum 1:5-6

Jes 13:11, 13

Jes 24:1

Jes 29:6

Jer 5:22

Ps 11:6

Ps 119:20

Heb 10:31 Läs dessa och man förstår filmen bättre

Detta är ett ämne som är svårförståeligt för många och det sker många olika katastrofer varje dag i samhället, i världen, på jorden. Det är mer än fruktansvärt att se de saker som verkligen sker.
Men..tänk då att vara med om de händelserna!  Finns det ord för det?

Gud är den som har kontrollen, vare sig det är dåliga eller bra saker som sker. Något man borde förstå efter att ha sett videon här och efter att ha läst bibelorden: Kan man säga annat än att människan är syndig och att Gud straffar på sitt sätt, hur skulle vi kunna förstå hans vägar? Vi borde alla lyda och hålla oss till honom, inte till avgudar m m.

Se filmen igen och tänk efter om det kom ett straff över Sverige!  VAD gör vi människor då? Eftersom Sverige är så ogudaktigt och gudlöst så skulle det inte förvåna mig om det skedde något som verkligen kom Sverige att skaka. Kan man undvika det? Ja det tror jag, men det får gå fort att ta sitt förnuft till fånga ….. /Min personliga tanke och lästa bibelställen, säger mig detta. Vi måste ta lärdom i detta landet. Här är människan väldigt fattiga i anden, dvs det finns många, många som icke känner Gud.

*Fast mörka moln sig hopa och vägen törnig är, Vi ändock säkert veta: Oss Kristus leder här.

Ty Jesus är vår hövding, Den stig han valt är ljus. Den sig förtrott åt honom, Han för till Faderns hus.* RH               /Ge ditt liv till Jesus helt och fullt/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.