Gud och sanningarna. Wake up.

Det finns mycket religiositet som tyvärr dragit in nu över Sverige. Det är alla möjliga och omöjliga predikningar om stor-väckelsen och massor med böne-samlingar. Säga vad man vill…. man tror på det omöjliga, eftersom Gud sagt att det kommer ett STORT AVFALL. Vi är där nu. Du har säkerligen hört både David Wilkerson och andra lite äldre och klokare än många andra, om hur den sista tiden på jorden ska bli. Inte står det i bibeln om en stor massväckelse över hela jorden. Nejdå, det står om hur pinade folken kommer att vara. Att söka frid och ro och inte få den. Det står om en otroligt stor nöd och död. Det står om att människor står vid havet och vill dö, det står om hur man ber Gud om att få hjälp att dö. Det handlar i mycket om nya s k pandemier och sprut-hets och värre framöver. Det liknar inte väckelse precis. Visst skall man be för sitt land, visst ska man be , javisst ska man be för både land och folk. Men, man kan ju se på hur långt gånget allt är innan man tror att vi är på väg in i massväckelse. Låt oss be om att få större kraft och kärlek i våra hjärtan för att ens försöka förstå det som är PÅ VÄG ATT SKE!! Vi är i ENDTIME nu och man kan ju försöka förneka det om det går. Det tror jag är svårt. /Maria

Job 34:28Det fick de fattiga att ropa till honom, och han hörde de nödställdas klagan.
Job 36:6Den gudlöse låter han inte leva, men de nödställda skaffar han rätt.
Job 36:15Genom lidandet vill han rädda den som lider och genom nöden öppna hans öra.
Ps 107:28Men de ropade till Herren i sin nöd, och han förde dem ut ur deras svårigheter.
Ps 116:3Dödens band omslöt mig, dödsrikets ångest grep mig, jag var i nöd och förtviv

De flesta ropar nog inte på Gud idag, alla de som blivit sjuka av v’a’x’x m m, har kanske inte låtit sitt hjärta öppnas på vid gavel. De flesta reagerar knappt när man nämner att GUD ÄR GOD och kan hjälpa i allt. De VET INTE vem han ÄR!

Judas 1:3Mina älskade, trots min stora iver att skriva till er om vår gemensamma frälsning fann jag det nödvändigt att skriva och mana er fortsätta kämpa för den tro som en gång för alla har överlämnats åt de heliga.
Upp 7:14Jag svarade: “Min herre, du vet det.” Då sade han till mig: “Det är de som kommer ur den stora nöden. De har tvättat sina kläder och gjort dem vita i Lammets blod
1 Kor 15:55Du död, var är din seger? Du död, var är din udd?
1 Kor 15:57Men Gud vare tack som ger oss segern genom vår Herre Jesus Kristus!
2 Kor 2:14Men vi tackar Gud, som ständigt för oss fram i Kristi segertåg och sprider sin kunskaps doft genom oss överallt.

Människor kommer att få en otrolig panik , de kommer verkligen inte att orka. ORKAR JAG DÅ? ÄNDA TILL SLUTET, ATT FÅ SEGERKRANSEN? -Jag hoppas det!

TRO PÅ GUD!

/Maria

2 thoughts on “Gud och sanningarna. Wake up.

 1. Hej Tommy, tack för att du gillade videon, ja textat är bra, tar lite mer tid bara. Jag har alltid gillat David Wilkerson som predikant, författare, alla årgångar har nog sin egen favorit. Hur de kan ha det i dag i de yngre årgångarna är märkligt för jag tycker inte att någon direkt går att lyssna på. det är för mycket religiositet. Frank Mangs har jag hört lite av, för lite, svårt att hitta allt på nätet. Boken Synen har jag läst så många gånger och hans nr 2 efter Synen- Festen är över. Mycket om USA:s fall med ekonomin m m. Ja det som de förstått och skrivit o upplevt är bra att ha att tänka på. Vi lever verkligen i de sista tiderna, ingen tvekan om det. Det känns märkligt att så mycket hot emot oss finns. Bara att bocka av. Vaccinen o det kommande hotet att inte kunna köpa o sälja är läskigt tycker jag, men Herren får hjälpa oss i det- Märkligt alltihopa.
  Tack själv Tommy att du läser här! G v d /Maria

 2. Tack! för Videon den var textad, Ja tror många inte känner till David Wilkerson, av den yngre generationen. Jag kan ha fel, men jag tror inte det, en gång gick jag till en utbildat kvinnlig Präst, och talade om Frank Mangs böcker, men Prästen kände inte till Frank Mangs alls. Jag själv känner inte till många, men tror den yngre generationen har andra nyare förkunnare, eller författare, man får väl säga att man tillhör den Gamla stammen.
  jag tror inte, Biblioteken skulle ens ta in David Wilkersons Bok Synen från 1973, T.ex. Den skulle i sitt innehåll, anses stötande, men den gavs ut, en gång i ny upplaga 2020 av MarcusFörlaget.
  Så några måste tyckt att bokens innehåll ändå säger något, till den Kristna världen av idag.
  För att trycka ihop detta, är det lite kul, att Frank Mangs hade en Syn, och vittnar än idag, med den synen, går väl lyssna på Youtube.
  Ja, tack för Textning Maria, och sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.