Vad händer på ICA?? /Martin Stensö./Who run’s the world.. Agenda2030

Martin Stensö skriver följande och har gjort videon:

Mitt brev till IMY: Hej! När jag handlade på ICA i förrgår så upptäckte jag en kamera i betalterminalen som var riktad mot mitt ansikte. Kassörskan sa att det inte fanns en kamera. Jag ringde ICA kundtjänst igår som bekräftade att det fanns kameror i terminalerna men att dom inte användes. Jag frågade hur jag som kund kan vara säker på att så är fallet vilket ICA kundtjänst inte kunde svara på. När jag har efterforskat och pratat med personal som tidigare arbetat med detta betalsystem på ICA bank så bekräftar dom att ICA bank har tillgång till all hårdvara i betal/kortterminaler. Jag vill att IMY inleder ett ärende och utreder om ICA bank eller annan aktör utnyttjar denna möjlighet till insamling av biometrisk data utan kundens kännedom. Används kamerorna eller används dom inte? Om kamerorna inte används borde ni kräva att ICA/ICA bank monterar ur/tejpar för samtliga kameror . Om dom används borde ni kräva att ICA bank/ICA handlarna monterar upp skyltar om att transaktionstillfället filmar kund och länkar personens ansikte till personens betalkort. Det här är ett ärende som innefattar samtliga medborgare eller individer som vistas i Sverige. Detta gäller inte enbart ICAs betalterminaler utan näst intill alla terminaler i hela Sverige. Tacksam för skyndsam behandling och återkoppling. /Martin Stensö

Maria: ——————- Vad är så upprörande nu då?————————– Jo det kan du nog se och förstå. Samhället skall ju gå in i allt som Agenda2030 planerat. Därför skall ju Betalningsterminaler stå färdiga för att scanna och man skall vänja folket nu att stirra in kameran och ge av sin information genom sitt ansikte. NI VET väl HUR de gör i KINA och påbörjat göra i fler länder? SVERIGE är inget undantag i det som kommer. Den nya s k regeringen är fullt införstådd med detta och kommer inte att säga något slags nej.

AGENDA2030 /NWO, f d Great Reset! = är fullt klar i hemskheterna som skall möta oss inom en snar framtid, man är i full gång att utveckla det som skall komma:

Fullvaccinerade samhällen. Sociala poängsystem. Isolering av mänskligheten. Internetstyrning. Ingen rikedom. Inget ägande. Inga småföretag. Lydnad. Kontrollerad ekonomi. Smart cities. Inget manligt eller kvinnligt. Virtuell verklighet. Total övervakning. Göra alla till cyborgs. Artificiell intelligens. Syntetisk mat. Inga äldre.

DETTA ÄR AGENDA 2030!! 666 och vaccin? Ja MÄRKET som nämns i bibeln, att inte kunna köpa och sälja. (Enkelt uttryckt). Varför tror ni att allt verkar falla ihop nu då??? Jo för att ALLT SKALL ÄNDRAS!

HAR VI VERKLIGEN SVENSK MAT ATT ÄTA FRAMÖVER??? DET MEST ÄR JU IMPORT!! GÅ till ICA och undersök saken!! DET MESTA ÄR PROCESSAD MAT! VAD BETYDER DET? TILLVERKAD!!

/

/Maria

6 thoughts on “Vad händer på ICA?? /Martin Stensö./Who run’s the world.. Agenda2030

 1. HEJ har precis lagt in bevis nr 20 i artikel. Jag lägger in detta ovan i morgon kväll, så blir det ännu tydligare. Man tror att allt är lugnt nu men det är lögner som far o flyger!!! Tack Fredrik!
  /Maria

 2. -“systemet,bankväsendet,personen,anden”
  Märket=Knyts till Antikrist system!
  Namnet=Knyts till Antikrists bankväsende!
  Talet=Knyts till Antikrist som person!
  Bilden=Knyts till Antikrists ande (som ges liv)!

  Obligatoriskt om ca 15-16 månader med Bilden som sätts utanför dörren till Jerusalems Tempel?
  Du måste hålla upp handen (Prasso) men istället för att bli fylld av den Helige ande blir dessa som hyllar Bilden orsaken till bedriven förföra på de Kristna?
  Då har ni betydelsen för Vildjurets Bild.
  Hylla och tillber=kontinuerlig användning och verifikation. Grekisk översättning, -Hund som glatt viftar med svansen.Alltså i första hand avsåg Bibeln ingen durek andlig kontext. Även om konsekvenserna blir oerhört mycket andligt allvarligare.

  Förtydligande till texten ovan.
  Samt förklaring till Vederstyggelsen.
  Där system och bankärenden är ett enhetligt ekonomiskt system. Förutsättningarna för alla 4 är återigen vaccinen.

 3. Ja Fredrik jag håller med dig, precis så är det ju. Det BLIR Tvingande, exakt. Det är oerhört otäckt!! Det är precis som det står i bibeln, det är otroliga tider! JA FÖRDÄRV.!! Märkligt märkligt har inte ännu kunnat ‘VÄNJA’ mig vid tanken.
  Den tanken som gör mest ONT är att det är INTE MÅNGA som nu förstår detta!! Det är en stor SORG.
  /Maria

 4. -Väldigt,väldigt farligt,jag säger att vaccinet är märket iom att översättningen menar på att vilddjuret (systemet,bankväsendet,personen,anden) tvingar, -ja, men med affärsmässiga ÖVERTYGANDE metoder som gör att du inte kan köpa och sälja. Därmed blir det TVINGANDE.

  Både översättningarna är korrekta men bara en leder till fördärv.

 5. Du har sannerligen rätt i detta, denna infernaliska ondska den ser du. För längesedan.
  Den går att beskriva om man har KUNSKAP, Det är det inte alla som har.
  När man nämner detta skeende o 666 så ryggar folk tillbaka och tror inte ett ord.
  MEN bibeln är ju mycket tydlig i allt det här!! JESUS säger att vi NOGA SKA BETRAKTA och
  UNDERSÖKA och TRO o FÖRSTÅ HANS ORD…. för att få leva!!
  HUR kan man då kalla sig troende på JESUS och efterföljare,
  då måste man ju ha kunskap eller vilja LÄRA SIG.!
  Du har lärt mig så mycket o jag vill lära människor
  i min tur av allt vi kan få.
  Tack Fredrik för tydlighet.
  G v d. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.