Gud och himlen

073.jpg

Att veta var man ska hamna då man en gång dör, det är många miljoner som ställer sig den frågan. Gud har en himmel beredd för oss, då vi kommer. Att veta att man är frälst och trygg inför evigheten det är gott. Även om jag skulle dö nu och begravas, så kommer jag ju upp till Gud då Jesus kommer tillbaka, om inte förr.
Jag är inte rädd för döden, och det är nog många som inte är rädda, men de tycker det är oerhört svårt att lämna jordelivet pga många orsaker.

Att lämna nära och kära t ex, att lämna allt man har byggt upp här, det kan vara svårt att veta att man ingenting kan ta med sig då man går. Och alla frågor man ställt här nere på jorden, får man svar på dem någon gång?

Ja jag tror att Gud kommer att svara på alla frågor man gått och brottats med. Jag tror att han personligen ser till att svara och förklara det man gått och funderat och tänkt på. Alla de sorger man haft t ex kommer han att förklara varför de har funnits.
Det är gott att veta att man kommer att få se hans ansikte och få vara med honom. Att höra tusen och åter tusen harpors musik och andra instrument spela, dagligen och jämt. Jag tror att det är så vidunderligt underbart där hos honom och Jesus.

Så jag är faktiskt inte rädd, jag vill bara göra klart här först, och mest av allt i mitt liv, vill jag vara med om  väckta människor, som följer Jesus HELA vägen!KRAM f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.