Gud och himlen /Där finns rum…

 

irchgr22.gif

Det finns rum för den troende i himmelen. Jesus säger: “Känn ingen ängslan och oro. Ni tror ju på Gud, tro nu också på mig. Det finns många rum där min Far bor, och jag går nu i förväg och gör i ordning dem för er ankomst. När allt är färdigt ska jag komma och hämta er, så att ni alltid kan avar hos mig där jag är. Om det inte var så skulle jag ha sagt er det.” /Joh 14:1-3/

Här säger Jesus att vägen till evigt liv inte är synlig för ögat, men den är en trygg och säker verklighet, han har ju sagt det. Himmelen är lika verklig som tron på Jesus. Han har redan förberett vägen till evigt liv för oss. Det behöver vi inte tveka om.

Det enda OSÄKRA i detta är: DIN VILJA ATT TRO DET. Jesus har lovat oss att komma, då får vi tro det, tro på hans ord. Varför ska vi då bekymra oss? Han har frälst oss och visat oss VÄGEN, och han kommer att vara där med oss. Vi har funnit vägen till Gud, som går genom Jesu offer.

Då kan vi vara säkra på och lita på att det Jesus säger är sant. Vi kan bara tacka och prisa Gud för att han frälste oss av nåd, och nu vandra med Jesus på väg till den himmel han har förberett för oss, de troende.

/M

6 thoughts on “Gud och himlen /Där finns rum…

  1. Hej Anji, tack. Jaa visst är det sant att han hjälper i allt. Trofast och god går han med oss, hela vägen hem. Kram f Maria

  2. Hej Jacky. Det är gott och det är nödvändigt att ha en tro, särskilt idessa tider.Ja visst är det en tröst och en stor glädje att få tro, han ser till oss och tar hand om oss.
    Hälsn Maria

  3. Ja jag är troende. När jag var liten hade jag det rätt tufft så jag behövde tröst. Det var så som jag hittade tron på Gud. Det är en tröst för mig att veta att det finns något som så mycket större än oss. Och någon som bevakar oss.

  4. Hej Jacky, tack för din kommentar, JA Jesus kommer att komma tillbaka. Är du en troende?
    Jag hoppas det. Ha en fin helg.
    Mvh Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.