Gud i samhället/VAL I USA

 jesus-2.jpg

Vem blir president i USA i detta valet som hålls i morgon (tisdag 4/11-08). Ja det är nog väldigt nervöst för kandidaterna och för folket i USA nu.

Tidningar och andra media har verkligen både skällt ut och stöttat både Mc Cain och B Obama. Det har verkligen varit mycket nyheter runt allt detta.

Vad tycker jag? Amerika är på väg mot en ekonomisk kollaps. Jag tror inte att B Obama är särskilt lämplig som president. Han är för samkönade äktenskap, han är för abort, han är för homosexualitet. Sådant står inte jag upp för i alla fall.

Vad mer då? Jaa..  Har B Obama visat upp ett intyg än? på att han är fysisk medborgare i landet USA? Inte vad jag vet i alla fall. Han tycks strida med näbbar och klor för att inte visa upp något sådan intyg. Vad är då felet?

Det florerar en väldans massa videos på nätet, jag har inte sett dem  men fick ikväll lite intressanta länkar. Ekonomin i USA är inte att skryta med i dessa tider, och hur skall han nu kunna hjälpa hela världen med ekonomin, då de själva har det så dåligt? Snack?

****Och, nej, jag tror inte att Mr Obama är Antikrist, för Antikrist kommer från ett helt annat håll och land.****

Mr Mc Cain har jag inte följt lika mycket men han verkar vara en skrävlare han med… Vem skall vinna detta val nu då? och hur skall det gå för innevånare i det stora landet USA? Eftersom jag har släktingar där som inte gillar någon av dem, är det klart att jag reagerar nu på allt som sägs och visas på Tv m m. Ja imorgon får vi se vad som gäller. Vi får inte glömma att Gud har sin syn på det hela, och skulle det gå illa, så vet Gud vad som gäller i alla fall och hur allt kommer att bli framöver. Vi litar på Herren som skapat allt och alla och vet att HAN har sista ordet, vad som än händer. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.