Gud i samhället/ Kom, du också…

 jesus-2.jpg Jag läste att det finns ca 2009 st bloggar på “nätet” som handlar om tro. Jag har absolut inte läst dem alla, men många av mina vänner finns där och skriver om vad tro är och vad Jesus betyder för dem.

Det är härligt att få vara en av alla dessa som skriver om vem  Jesus är och att kunna dela med sig av vad tro och förtröstan på Gud är. Vi lever i en värld och i ett land där inte alla vill  veta något om tro, men det kommer säkert att bli ändring på det.

Det kommer att komma nya tider , där det är en nödvändighet för människan att få tro. Det kommer att komma tider då människan ropar efter Gud. Hur vet jag det? Jo för Bibeln säger att människan behöver leva av tro… Jag behöver Gud, alla dagar, alla stunder,alla minuter behöver jag Gud. Jag säger som Aposteln Paulus:

Jag skäms inte för evangelium. Det var många “jag” här, men detär ju lilla jag som skriver….Gud ger kraft. Gud ger kärlek. Gud ger tröst. Gud ger ett nytt liv till den som vänder sig till honom genom Jesus Kristus och frälsningen. Skynda på DU också, att lära känna JESUS och få ett

                                          nytt liv!

                  Jesus är Vägen Sanningen och Livet.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.