Lord, help! Gud hör och svarar på bön. Tro /länk

Maria

Maria

 

LORD, HELP!

*

Bön och rop till Gud är något som han hör, fast man kanske inte riktigt tror att det är så,men det är det. När man inte har någon annan att gå till- när alla möjligheter är uttömda, när ingen annan kan hjälpa och när alla utvägar är stängda, då finns bara Gud kvar (ja han är där hela tiden!). I Länken kan du läsa om HUR en riktig bön är, när man ropar ur sitt innersta, ja när man tycks gå sönder av vånda, ja man ropar, och Gud hör. Det här fenomenet vet jag mycket om, jag ropar alltid på Gud, för jag har ingen annan att vända mig till och jag vet att Gud svarar på bön, det ska jag berätta mer om senare.  Jag har ropat genom 25 års tid och han har alltid hört mig. Tack Gud.

*

http://sermons.worldchallenge.org/en/node/26433?src=devo-email

*

 

Maria

Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.