Gud har en plan med ditt liv

 

 

Tänk att Gud har en speciell plan med just Ditt liv. Är inte det en spännande tanke?

Du kanske undrar varför jag säger detta, eller vad jag menar med dessa ord..

Personligen har jag ju fått uppleva att det är just så. Innan jordens grund var lagd, fanns du och jag i hans tankar och i hans planering. Underbart, eller hur? När man kommer en bit på väg i sin tro, förstår man förr eller senare att det är precis så det är.

Man kan nog aldrig säga att man förstår Guds tankar, men när man tänker djupare på detta med en plan för ens liv, då kommer också tanken fram att det faktiskt är så. När man säger ett ja till Jesus och hans frälsningsgåva och börjar vandra i tron då börjar det hända saker. Så var det för mig, människor kommer i ens väg, Jesus leder en människa sakta men säkert till det den skall bli och vara.

Inte visste jag för arton år sedan att jag
ex skulle sitta vid datorn och ha flera hemsidor om tro. Hade någon sagt det hade jag undrat väldigt. Men det ena har gett det andra och jag ser Guds ledning i allt.

Det är så för alla som vill gå i tro, att man bejakar det Gud säger i ens hjärta, och man går framåt…. om man vill. Det farliga är att stanna upp och tycka att man är nöjd med sitt kristna liv, att inget mer kan hända… Att stanna och inte tänka på vad Gud verkligen vill, det är inte att rekommendera. Nej, gå vidare och se på vad han vill för dig.

Älskar du honom med en innerlig kärlek kan du räkna med att det kommer att hända otroliga saker. Trösklar och hinder är till för att övervinnas. Och får man hinder på vägen bör man stå i tro på Guds allmakt och kärlek och ledning.

Halleluja, vad jag är glad över att vara frälst!

Han kommer, till vår frälsning sänd, och nådens sol, av honom tänd, skall sig ej mera dölja. Han själv vår herde vara vill, att vi må honom höra till och honom efterfölja, nöjda, höjda över tiden, och i friden av hans rike en gång varda honom like. /J O Wallin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.