Grekland. EU

 

 

aniglobe1_1420517772

 

Förbereds en militärkupp i Grekland?

 

by Rune Lanestrand

 

Ytterst oroväckande att den styrande EU-marionettregeringen i Grekland i natt stängde Public service. Både Radio och tv-kanaler. EU-kommissionen, Internationella valutafonden (IMF) och Europeiska centralbanken anses ligga bakom.

Fler kanske har sanktionerat detta odemokratiska beslut? För knappt har Wallenberg, Carl Bildt och Stefan Lövfen kommit hem från Bilderberggruppens möte på Grove Hotel i Hertfordshire förrän detta sker.
Inte ens under den tidigare militärregimen stängdes radio och tv ned. De anställda i radiohuset visade vad de tyckte och stack ut en EU-flagga genom fönstret som de tände på.
Undrar vad EU egentligen har för agenda för de demokratiskt valda församlingarna i medlemsländerna. De är ju ett hinder för den överstatlighet som är målet för EU. I Italien har man också tillsatt en lydregering.
Är gårdagens brutala aktion mot yttrandefriheten en förberedelse för en ny militärkupp i Grekland? Det här känns inte bra!
Rune Lanestrand

*
Nej, det här känns inte bra, visst inte. Det var väl många, hoppas jag, som regerade starkt på att man stängde ner radio och tv i Grekland. Nyss sade man att de anställda snarast skall få tillbaka sina arbeten….. artikeln ovan är intressant…eller hur!

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.