Förföljelse av de kristna / Samhället och troende

   Lejonet av Juda

Är inte detta en intressant artikel så vet inte jag vad som är intressant i dessa dagar… Vi vet att en förföljelse av stora mått kommer att komma och det är bara en tidsfråga då de troende får det verkliget hett om öronen. Denna artikel handlar om USA men den kommer att handla om Sverige också:

FRANKLIN GRAHAM OM STUNDANDE

FÖRFÖLJELSE

MINA TANKAR

Jag har sagt att världshändelserna verkar peka mot Jesu Kristi snara återkomst. Här är ett annat exempel på den omsvängning vårt samhälle gjort mot dem som tror på Jesus Kristus. Jag respekterar min president för den post han besitter, men hans handlingar de senaste 1 ½ åren är väldigt skadliga för den kristna befolkningen, och ännu har vi som troende inte sett vart detta leder. Jag avskyr Barack Obamas och Pentagons handlingar, men jag ber ändå för dem att de ska se ljuset. Bara häromdan, så var vår president den förste att ta bort uttrycket ’Herrens År’ vid en tillställning som skulle hedra judiska traditioner. Jag vet att judarna inte erkänner Jesus som deras frälsare, men att bara förkasta det uttrycket på ett så nonchalant sätt visar hur långt det har gått.

Det kommer att bli värre. Det startar alltid diskret. Pastor (Franklin) Graham, vad man än tycker om honom, har nu skuffats ut ur mittfåran och in i den ’religiösa högern’. Detta är bara början av den hala sluttning som kommer att leda till det femte sigillet i Upp. 6 då de troende förföljs för sin tro och sitt vittnesbörd (sitt liv) som de har i Jesus Kristus. Jag hade önskat att Vita Huset och Pentagon skulle besluta annorlunda. Så många människor har gett sina liv för de friheter som vi nu blir fråntagna. Du kanske inte har märkt av det ännu, och när du gör det kan det vara för sent. Hur står man emot det? Genom bön. Be för landet, och be för fred för Jerusalem. Kom ihåg, följ alltid endast Jesus Kristus, älska era fiender, och älska judarna. En tid ska komma, och är redan här, när att uttala herren Jesu namn kommer att kosta dig allt du har. När det händer, så är detta land förlorat för alltid, men var vid gott mod, Han har övervunnit världen.

Broder Brian

NYHETSLÄNK >>
Franklin Graham: ”När man predikar att Jesus är vägen, sanningen och livet, så kommer vi en dag se hur folk säger: ”Det här är förtal, för ni är så trångsynta och utesluter andra.” Jag tror det, vi kommer att se det komma.” /Från Elvoroch Janne.se

Ja det skall verkligen predikas att Jesus är vägen sanningen och livet! Kom igen alla ni troende

och gör mer, säg mer, uträtta mer, för Kristus, Vår Frälsare.  /Maria

4 thoughts on “Förföljelse av de kristna / Samhället och troende

 1. Hej David. Tack för din kommentar! Det händer myket i världen och människor blir förföljda för sin tro.
  Det kommer att hända här också…
  /Hälsn Maria

 2. Hej Andreas, ja det är en häftig bild på lejonet av Juda- Jesus. Det kommer att gå omkull, det ekonomiska systemet: Grekland Itaien Spanien Portugal, Sverige England
  Krasch
  Sedan kommer världsordningen och en Världsekonomi och Antikrist
  Vänta så ska du och andra få se att vi som kallas för konspirations—har rätt.
  Det blir verkligen hemskt. Och förföljelsen..
  /Maria

 3. Häftig bild.

  Ja på tal om världshändelser så tänker man väl lite på detta med börssvängningarna i dessa dagar + Grekland då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.