Att presentera denna sida/Tillägg sida /Jesus lever

 

*

 

Jag har gett er en presentation  här på sidan: “OM” på startsidan, men vill tillägga följande:   sidan handlar om hur gärna jag vill att människor skall få frälsning, att man skal lära känna Jesus. Det är inte alltid lätt att få fram olika budskap…men du ska veta, du som läser, att denna sidan har många kategorier och idéen med det är följande:

Det finns så många människor utav olika slag och med olika tankar och därför vill jag ge något till alla.

-Den som inte tror på Kristus skall kunna hitta något här som ger dem det som de längtat efter att läsa och förstå.
-Den troende skall förhoppningsvis växa i sin tro, genom att läsa här.
-Den som är absolut anti gentemot kristendom och frälsning skall kunna finna något som förklarar vad tro egentligen är. Varför tro, och varför Jesus och evigt liv?
-Den som vill tro men inte vågar ta ett beslut skall kunna hitta det som klickar till i deras hjärtan och ger dem mod att fortsätta att våga ta beslut att följa Jesus.
-Den som sover och har en tro men inte kan eller vill eller vågar gå vidare och utvecklas skall kunna finna något här som talar till deras hjärtan att våga och kunna strida för Jesus och tron, eftersom det finns så många falska profeter och annat folk som vill lura in människor i en falsk ekumenik – som egentligen är den nya världsordningen- de som läser här skall kunna få åtminstone ett hum om vad som väntar senare i världen.
-Den som är nyfrälst skall också kunna glädjas i bibelord och annat som kan vara till hjälp.
*
*https://gospel.jesuslever.eu/2013/01/01/trosa-som-jag-ser-det-lank-videos-frid-med-gud/ Läs mer här!

*Detta du läst nu är en slags presentation av denna sida, som jag hoppas att du trivs att vara på och komma tillbaka till. Det är svårt att vara alla till nöje, men jag vill säga, öppet och uppriktigt, att man måste se på alla aspekter av tron, och bibeln- Guds Ord till människan- och kunna läsa om det som kanske inte är så trevligt och rosigt, det finns beska och sanna sanningar också, som man bör ta del av. Satan styr på denna jorden och vill förgöra varenda en av oss, därför måste vi veta vad han planerar och hur vi kan gå emot hans onda planer.

Jag hoppas med dessa ord att du förstår vart jag vill komma med orden – alla är välkomna, och får så gärna också kommentera.

Jesus sade till lärjungarna att gå ut i hela världen och sprida/förkunna evangelium, jag hoppas att du också vill det, för tiden är kort och många av våra grannar och bekanta,barn, övrig släkt och vänner m fl, kanske inte har en aning om vad tro är, dem måste vi naturligtvis försöka nå, och så många fler än de.
Jesus säger att omkring honom skall det ske under, och bara den som är så förundrat glad i sin tro på Gud vet att det är en sanning, det är så underbart att få vara en lärjunge och ett Guds barn.

Du som har vittnesbörd om vad Gud har gjort i ditt liv, får gärna maila mig så tar jag in just ditt speciella vittnesbörd om vad som skett i ditt liv, vi skall väl kunna fylla den kategorin med vad GUD har gjort i sin kärlek till oss.!

Varm kram till er alla! Välkomna hit.   /Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.